Wijn – Bier – Ice Tea - Restaurant Centpourcent - Gastronomisch genieten nabij Mechelen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wijn – Bier – Ice Tea

Gastronomie is de kunst van lekker eten en drinken, een cultuur van smaak en proeven, een beleving van kwaliteit en gastvriendelijkheid. Bij Centpourcent willen we deze ervaring voor onze gasten zo gevarieerd en intens mogelijk maken. Een goed glas wijn, een sterk bier of een verfrissende ijsthee mogen daarbij niet ontbreken!

Bij het samenstellen van onze menu's
en het bedenken van recepten voor nieuwe gerechtjes besteden we ruime aandacht aan het vinden van een passend wijnarrangement. Soms maken we echter een verrassende keuze door geen wijn te serveren, maar onze voorkeur te laten uitgaan naar een speciaalbier of een saké (rijstwijn). Uiteraard kan U ook uw eigen keuze maken uit de ruime selectie van wijnen, die we in ons wijnassortiment hebben opgenomen. Doorblader onze gevarieerde wijnkaart en maak een leuke ontdekkingstocht doorheen het smakenlandschap van Europa.

Bier behoort in België tot een heuse biercultuur. Nergens anders komen zoveel verschillende biersoorten van uitgesproken kwaliteit op de drankkaart in restaurants voor. Centpourcent heeft een mooi aanbod van Belgische (speciaal)bieren
, ook van kleine brouwerijen uit de buurt en biedt zelfs de mogelijkheid om de menu's te genieten met een aangepast bierarrangement. Zowel lokale als nationale bieren passeren hier de revue. Hierbij primeert niet zozeer hun naam of faam, maar de smaak. Daarom vindt U in ons bierassortiment zowel gevestigde waarden van grote brouwerijen als verborgen schatten van microbrouwerijen.

IJsthee is niet alleen gezond, dorstlessend, verfrissend. IJsthee is ook bijzonder in trek bij smaakzoekers die het liever zonder alcohol houden en zich laten verrassen door de talrijke variaties. Als lekker alternatief voor water hoeven de zelfgemaakte ice tea's
in Centpourcent niet altijd zoet te zijn. Bij ons is het frisdrank met een karakter en een verhaal. Laat uzelf overtuigen door enkele vaste waarden uit ons niet-alcoholisch ijsthee-assortiment of vraag onze sommelier naar zijn laatste nieuwe creaties!

Gezondheid!

Anneleen, Axel & sommelier (ice tea-maker) Jeroen

Wijn – Bier – Ice Tea

Antwerpsesteenweg 1 - 2860 Sint-Katelijne-Waver | Tel. +32 (0)15 63 52 66 - Email: info@centpourcent.be
Tijdens uw bezoek aan www.centpourcent.be gelden onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu