100% Restaurant & Consulting

Met meer dan 20 jaar ervaring als chef de cuisine in talrijke sterrenrestaurants heeft Axel Colonna-Cesari duidelijk zijn sporen verdiend in de horeca en zijn passie voor gastronomie en keukenorganisatie in meerdere contexten uitgebreid aan de dag gesteld. Niet alleen behaalde hij voor drie verschillende restaurants een michelinster, ook in het eigen restaurant, dat hij sinds 2011 samen met Anneleen Soethaert succesvol uitbaat, stuurt hij het keukenteam van Centpourcent aan en worden de inspanningen reeds 6 jaar op rij met een michelinster bekroond.

In het kader van consultancy-opdrachten op maat stelt Chef Axel zijn rijke ervaring en expertise ook ter beschikking van andere horeca-professionals en organisatoren van culinaire evenementen. Of het gaat over de ontwikkeling van nieuwe recepten voor kwaliteitsmerken, de samenstelling en prijszetting van een (nieuwe) menukaart, het uitwerken van een eigen culinaire identiteit of de (her)positionering van een restaurant op de markt, U kan zich melden bij Axel Colonna-Cesari voor een analyse en advies op maat. Voor praktisch advies en begeleiding bij menu-engineering en margeberekening alsook bij de conceptontwikkeling en strategievorming van restaurants en culinaire evenementen vindt U bij Chef Axel de gepaste aanspreekpartner.

Zijn no-nonse adviesaanpak steunt op een ruime ervaring, professioneel inzicht in de horeca en liefde voor het vak, die ook voor uw restaurant/product/evenement een verschil kan maken. De verschillende opties voor adviesverlening worden hieronder uitgebreider voorgesteld en kunnen naargelang de specifieke situatie/vraag worden aangepast. Neem vrijblijvend contact op met Axel Colonna-Cesari om een consultancy-pakket op maat te bespreken.

Voor wie?

  • (aspirant) restaurateurs en gastronomiemanagers
  • organisatoren van culinaire evenementen
  • producenten van hoogstaande culinaire producten

Startersbegeleiding

- Conceptontwikkeling voor restaurant
- Ondersteuning bij personeelselectie en coaching
- Startersbegeleiding
- Oriëntatie restaurantbeheer
- Procesmanagement


Lees meer

Culinaire identiteit

Ontwikkeling en (her)positionering van culinaire identiteit door
- Restaurant-Audit
- Opstellen en uitvoeren van recepten
- Impulscoaching van chef & keukenteam
- Kwaliteitscontrole


Lees meer

Impulscoaching

Bijscholing en impulscoaching rond
- Conceptvorming
- Foodcost
- Restaurantbeheer


Lees meer

Hygiëne-Audit

- HACCP-Audit
- Analyse
- Bijsturing
- Training
- Voorlichting


Lees meer

Culinair evenement

- Conceptontwikkeling
- Uitvoering van het culinair concept
- Ondersteuning bij praktische organisatie
- Coaching vóór en tijdens het evenement


Lees meer

Enkele referenties

BelOrta
Culinaria
Neff Batibouw
Gaggenau
Porsche Centre Mechelen
Sterren op de Grasmat
Birds and Food


Lees meer