Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Pladijs     26,00
aardpeer
dashi & koolrabi

Coquille & Buikspek    30,00
aardpeer
ceviche van kokkels

Kingkrabpoten     36,00
gegrild met tijm en looksaus

Ganzenlever & langoustine  32,00
appel - prei
gebakken brioche

Canneloni van kabeljauw  32,00
tonijnsashimi
gemarineerde groenten
sezamolie & avocado

Knolselder & ganzenlever  28,00
open ravioli van knolselder
ganzenlever & truffel


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Lotte & Bloemkool     34,00
gekonfijte aardappel - zure room
haringkaviaar - olie van prei

Dorade in zoutkorst     34,00
ravioli van gekonfijte tomaat
artisjok, groene asperges
saus vierge


 

Vlees & Gevogelte

Fazant   36,00
butternut
spruiten - groene kool

Hertekalf     36,00
schorseneer - wortel
crumble van mokka
cabernet sauvignon azijn

Haas      44,00
filet van haas - maïs - crosnes
Dim sum van hazenbil

Gemarineerd rundsvlees     36,00
spicy komkommer
kimchi & pico de gallo

 

 

Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2017

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 22 december (Kerst) of 28 december 2017 (Oudejaar).

Lees meer