Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Pladijs     26,00
aardpeer
dashi & koolrabi

Knolselder     24,00
tagliatelle van knolselder
parmezaan - graanmoster​​​​​d
Griekse basilicum - notenolie 

Kingkrabpoten     36,00
gegrild met tijm en looksaus

Gebrande zeebrasem     32,00
gekonfijte aardappel - zure room
haringkaviaar - olie van prei

Ganzenlever & langoustine     32,00
appel - prei
gebakken brioche

Buikspek & Sechuan     26,00
sesam - limoen - diepzeegarnaal
gepofte wilde rijst


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Elfenbillen & Zwezeriken     34,00
knapperig gebakken elfenbillen
met relish van witte brandnetels
gekarameliseerde zwezeriken

Dorade in zoutkorst     34,00
ravioli van gekonfijte tomaat
artisjok, groene asperges
saus vierge

Lotte & Mossel      34,00      
bloemkool 
jus van peterselie - crème d'Isigny
 

Vlees & Gevogelte

Gemarineerd rundsvlees     36,00
spicy komkommer
kimchi & pico de gallo

Ree     36,00
ganzenleverkrullen - croustini
siroop van vanille & kaneel
fleur de sel en oude balsamico azijn

Haas      44,00
filet van haas - maïs - crosnes
Dim sum van hazenbil

Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2017

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 22 december 2017.

Lees meer