Take Away Eindejaar 2017

U viert met eindejaar liever thuis, gezellig in eigen kring? Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten.

 

Afhaalmomenten

zondag 24 december, 10u-16u en maandag 25 december, 10u-12u
donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december, 16u-18u
zondag 31 december, 10u-16u en maandag 1 januari, 11u-12u



Maak vrij uw keuze uit ons uitgebreid aanbod à la carte gerechten of menu's, die Chef Axel Colonna-Cesari voor de Take Away afhaaldienst van Centpourcent heeft voorbereid.
Online bestellen in vier stappen:
- Bekijk ons assortiment en stel uw bestelling samen ("winkelwagentje")
- Selecteer de afhaaldatum
- Vul uw persoonlijke gegevens in
- Controleer en bevestig uw bestelling

Hapjes & oesters

5 koude en warme hapjes in een Bento Box

- Reuze Gamba met gremolata en kastanjes
- Kroket van king Krab en gel van Tom Ka
- Codfish met wakamé, mascarpone en rammenas met wasabi
- Cremeux van ganzenlever, gerookte paling - crunch van schorseneer 
- Tartaar van gerookt kalfsvlees, haringeitjes en peterseliewortel


€ 15,00

Tapas deLUXE (koud & warm)

Kroket van king Krab en gel van Tom Ka
Mini taartje van tomaat, mozzarella en basilicum
Crémeux van ganzenlever, rode biet en gerookte paling
Patatas bravas
Sushi van nobashi garnaal
Croustini
Soes van gevogelte en kerrie
Mini taco


€ 18,00

Franse oesters Marennes d’Oléron (6 st.)

(De oesters zijn bij afhaling reeds geopend)


€ 18,00

Voorgerechten

Toast rossini

ganzenlever / gerijpt rundsvlees / truffel


€ 25,00

Veggie

gepekelde groenten / frisse zuren / quinoa


€ 17,00

Ganzenlever

truffelviennoise / knolselder / brioche


€ 23,00

Kalfsvlees gekonfijt

vitello tonato 2017


€ 22,00

Cannelloni van rundvlees

aardpeer / koffie / gepofte zwarte quinoa


€ 22,00

Surf & Turf

gevogelte & kreeft / miso bouillon / aardpeer / Chinese kool


€ 26,00

Coquille

crémeux van bloemkool en ricotta / rammenas / radijs / rode zuring / jus van peterselie


€ 24,00

Langoustine

gekonfijte aardappel / zure room / haring eitjes / schorseneer


€ 27,00

Fonds & Soepen

Duivenfond (per liter)


€ 18,00

Kalfsfond (per liter)


€ 18,00

Lamsfond (per liter)


€ 18,00

Gevogelte fond (per liter)


€ 12,00

Visfumet (per liter)


€ 12,00

Wildfond: haas, ree (per liter)


€ 18,00

Kreeftenbisque met garnituur (per liter)


€ 22,00

Witloofroomsoep met grijze garnalen (per liter)


€ 21,00

Heldere wildbouillon van fazant met garnituur (per liter)


€ 21,00

Kazen

Kaasschotel als hoofdgerecht (350 gr.)

Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen,
verfijnd door kaasmeester Michel Van Tricht
vergezeld van noten, druiven en vers fruit


€ 22,00

Kaasschotel als nagerecht (200 gr.)

Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen,
verfijnd door kaasmeester Michel Van Tricht
vergezeld van noten, druiven en vers fruit


€ 16,00

Nagerechten

Éclair

van sinaasappel / meringue / genoise


€ 16,00

Chocolade

praliné / koffie / citrus


€ 16,00

Koffiegarnituur (per persoon)

Macaron speculaas / mandarijn
Marshmallow / kokos / ananas
Tartelet blonde chocolade / gel yuzu
American Cookies


€ 3,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2017

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 22 december 2017.

Lees meer

Een hart voor dieren

Dierenvriend Axel op de foto voor de Kalender 2018 van Dierenbescherming Mechelen vzw.

Lees meer