koken met Axel - Restaurant Centpourcent - Gastronomisch genieten nabij Mechelen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

koken met Axel


Culinaire ervaring delen

Chef Axel blinkt niet alleen uit in culinaire creativiteit in de keuken van Centpourcent. Hij is eveneens een graag geziene gast op gastronomische beurzen en deelt er tijdens kooksessies zijn passie voor verfijnde smaak en textuur met liefhebbers van goed en lekker eten.
Vol enthousiasme laat hij de deelnemers van de talrijke kookworkshops, georganiseerd door plaatselijke verenigingen, kijken in zijn keuken en hij toont hen de zintuiglijke wereld, waar kunst en koken elkaar ontmoeten.
Bij wijndegustaties delen Axel en sommelier Jeroen graag hun opgedane kennis en voeren wijnliefhebbers langs de fascinerende wegen van terroir, timbre en geur. Het proeven van zorgvuldig geselecteerde wijnen wordt een ervaring, waarbij meerdere zintuigen tegelijkertijd geprikkeld worden.
De laatste jaren kon U Axel niet alleen voor de televisiecamera's aan het werk zien in zijn eigen keuken (Komen Eten, 2010), ook op de radio gaf hij reeds meermaals deskundig advies bij kookproblemen. Zo deden onder meer De Madammen (2011) beroep op zijn expertise in verband met verschillende soorten olie en azijn in een uitzending over sausjes en dressings.

Zelf aan de slag

Voor wie reeds zelf aan de slag wil gaan, stelt Chef Axel een aantal eigen recepten op deze website ter beschikking, als aanvulling op de gerechten, die reeds in culinaire tijdschriften verschenen.
Volgende gerechten uit de keuken van Centpourcent kan U gemakkelijk thuis uitproberen:

Axel Colonna-Cesari
Wijndegustatie met sommelier Jeroen
 
 
 

Antwerpsesteenweg 1 - 2860 Sint-Katelijne-Waver | Tel. +32 (0)15 63 52 66 - Email: info@centpourcent.be
Tijdens uw bezoek aan www.centpourcent.be gelden onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu