On the route between Brussels and Antwerp, adjacent to the historical city of Mechelen, the gourmet restaurant Centpourcent* brings an innovative contemporary cuisine full of fun and colour.

Chef Axel Colonna-Cesari creates contemporary cuisine with a flourish, magnifying the details of excellent produce. With his team, Axel is constantly looking for original ways to combine noble ingredients with a single target in mind: the revelation of taste. He serves up clear, delicate dishes that allow the flavours, colours and subtle textures to bring out the best in each other.

His companion Anneleen Soethaert serves the original and well-prepared contemporary dishes and makes you enjoy an exquisite culinary experience in a relaxed atmosphere.

We will be delighted to welcome you to Centpourcent!

Anneleen & Axel

Centpourcent in MICHELIN Gids 2017
Centpourcent bij Gault&Millau
Certificaat van uitmuntendheid bij TripAdvisor






Reserveren

Online cadeaubon bestellen

Bent U op zoek naar een origineel geschenk voor een echte levensgenieter, dan zit U met een cadeaubon van Centpourcent gegarandeerd goed!

Cadeaubon online bestellen

Blog

Take Away Centpourcent

==> http://www.centpourcent.be/Take-Away

Lees meer

Sterren op de Grasmat brengt 32.500 € op

Op zondag 2 september 2018 ging de vijfde editie van Sterren op de Grasmat door, een voetbaltornooi georganiseerd voor en door sterrenchefs. De opbrengst van dit initiatief (32.500 €) ging naar G-sport Vlaanderen, G-Sport KV Mechelen, G-Sport Nieuw Boechout, Ten Dries en Sjarabang vzw.

Lees meer

Job position

Chef de Partie/Patisserie: https://www.centpourcent.be/nl/blog/

Lees meer