#vacature - Als chef de rang bij Centpourcent krijg je de taak om, samen met het team, de gasten zo goed mogelijk te ontvangen; dit op een verzorgde manier zonder de spontaniteit van het restaurant te verliezen. De voorbereidingen in de zaal, het verzorgen van de dienst en het opruimen na de service (lunch en diner) zijn de ‘klassieke’ taken die ook voor deze chef de rang gelden. Hiernaast assisteert de chef de rang de zaakvoerders in een aantal taken die betrekking hebben op de organisatie en uitvoering van de algemene dienstverlening in het restaurant (Private Dining, ontbijtseminaries, businessmeetings, Take-Away, Traiteur deLUXE, Event Catering op verplaatsing enz.).

Voor deze vacature als zaalmedewerker zoeken Anneleen en Axel Colonna-Cesari een persoon (m/v) met de juiste ingesteldheid, drive, dynamiek en uitstraling. Een hotelschool-opleiding en werkervaring (vast werk of stage) op een hoger gastronomisch niveau is aangewezen. De passende chef de rang voor dit sterrenrestaurant is sociaal vaardig, communicatief en hij/zij beschikt over een zekere assertiviteit. Kennis van de talen Engels en Frans is mooi meegenomen, evenals een degelijke basis wijnkennis.

Restaurant Centpourcent wordt druk bezocht door fijnproevers uit binnen- en buitenland. Het werkniveau ligt hoog (1* michelin), er wordt zin voor verantwoordelijkheid en professionaliteit verwacht van alle medewerkers. Naast een goede verdienste heeft een gemotiveerd persoon hier de mogelijkheid om mee te werken aan een succesverhaal en deel uit te maken van een gemotiveerd team. De openingsdagen zijn van woensdag tot en met zaterdag en er wordt gewerkt in service coupé (indien mogelijk). Deze functie is een absolute kans voor jonge mensen die aan het begin van hun loopbaan kennis willen maken met een nieuwe stijl gastronomie op het hoogste niveau.

Solliciteren kan gemakkelijk via onze website.

Bericht gepubliceerd op
05/04/2022 - 09:16

Gepubliceerd in:
Centpourcent

Terug naar het overzicht