Een gastronomische wandeling doorheen Mechelen met onze Chef Axel Colonna-Cesari. Hij neemt u de ganse dag mee bij regionale leveranciers om zo samen met u een heerlijke menu voor te bereiden van A tot Z. Op het einde van de dag schuiven jullie zelf aan tafel samen met de chef om te genieten van jullie eigen menu.

Programma

  • 9u00 : Ontvangst in Centpourcent: We nemen even tijd voor een welkomstkoffie, de dagplanning wordt overlopen en de Chef neemt u mee naar Mechelen om aankopen te doen.
  • 12u00 : Korte lunch voorzien in Mechelen
  • 14u00 : Aankomst in Centpourcent
  • 14u30 : Met z’n allen de keuken in: Alle aankopen worden uitgepakt en verdeeld. De mouwen worden opgerold, schort wordt aangetrokken en de voorbereidingen kunnen beginnen.
  • 18u00 : Einde voorzien van mise en place
  • 19u00 : Aperitief
  • 19u30 : Aan tafel! Degustatie van een gastronomisch 3 gangen menu samen met de Chef. Graag met feedback ! U geniet van aangepaste wijnen.

Zijn inbegrepen

  • Welkomstkoffie
  • Begeleiding en kookles met Axel Colonna-Cesari,
  • Middaglunch, aperitief en dinner met wijnen inbegrepen.
  • Vervoer met minibus heen/terug naar Mechelen

Prijs per persoon: 150 euro p.p.

Inschrijven : Via mail naar info@centpourcent.be (per inschrijvingen max. 2 personen)

Tot dan?

Bericht gepubliceerd op
01/10/2019 - 13:20

Gepubliceerd in:
Centpourcent

Terug naar het overzicht