Takeaway #draagzorgvoorelkaar (November - December 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid thuis bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Centpourcent wil daartoe met een Takeaway-afhaalservice bijdragen.

Chef Axel Colonna-Cesari bereidt tijdens het weekend, een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden. Bekijk op deze pagina de menu's en afhaalgerechten, die via onze webshop besteld kunnen worden. Voor elk afhaalmoment voorzien wij een 3- en 4-gangenmenu (ook vegetarisch), als ook éénpansgerechten. De menu's en à la carte gerechten kunnen enkel op de aangegeven data afgehaald worden.

Om een online-bestelling te plaatsen, kiest U achtereenvolgens de producten en het afhaalmoment. Bestellen kan telkens tot woensdag 18u00. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt U een bevestiging per e-mail. Afhalen kan in de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23 - Mechelen) op vastgelegde tijdstippen, gelieve de sociale afstandsregels te respecteren. Betalen kan ter plaatse enkel per Bancontact, Visa of Mastercard.

Takeaway afhaalmenu's en -gerechten per afhaalmoment

Vrijdag 4, zaterdag 5 december

3-gangenmenu en 4-gangenmenu*

• Zeewolf
aardpeer / trompette de la mort / peterselie

• Gegrilde kingkrabpoten*
tijm / boter / looksaus

• Rund Rossini
pasta / truffel

• 100 % Dessert of Kaasassortiment 
huisgemaakt broodje per 2 personen

à la carte éénpansgerechten VLEES

Gerecht keuze 1 VLEES
• Rund Rossini
pasta / truffel

Gerecht keuze 2 VLEES
• Hertenkalf
groene kool / chiconette / grand-veneur

Gerecht keuze 3 VLEES
• Fazant & ganzenlever
gratin butternut / peterseliewortel / spruiten

à la carte éénpansgerechten VIS

Gerecht keuze 1 VIS
• Zeewolf
aardpeer / trompette de la mort / peterselie

Gerecht keuze 2 VIS
• Spaanse zeebaars
fregola / chorizo / bouillabaisse

Gerecht keuze 3 VIS
• Kabeljauw
pappardelle / kapper / olijven

à la carte éénpansgerechten VEGGIE

Gerecht keuze 1 VEGGIE
• Fusilli puttanesca
kapper / olijven

Gerecht keuze 2 VEGGIE 
• Gnocchi
citroen / courgette / peulvruchten

Gerecht keuze 3 VEGGIE
• Butternut
schorseneren / kastanjechampignon

Vrijdag 11, zaterdag 12 december

3-gangenmenu en 4-gangenmenu*

• Zeebaars
fregola / chorizo / basilicum

• Gegrilde kingkrabpoten*
tijm / boter / looksaus

• Pluma Iberico
emulsie dragon / girolles / crosnes

• 100 % Dessert of Kaasassortiment 
huisgemaakt broodje per 2 personen

à la carte éénpansgerechten

éénpansgerechten worden online geplaatst op zondag 6 december 2020.

Vrijdag 18, zaterdag 19 december 

3-gangenmenu en 4-gangenmenu*

• Kabeljauw
fusilione / olijven / kapper

• Gegrilde kingkrabpoten*
tijm / boter / looksaus

• Fazant
aardappel & butternut gratin / bospaddestoelen 

• 100 % Dessert of Kaasassortiment 
huisgemaakt broodje per 2 personen

à la carte éénpansgerechten

éénpansgerechten worden online geplaatst op zondag 13 december 2020.

Bericht gepubliceerd op
19/10/2020 - 11:16

Gepubliceerd in:
Centpourcent

Terug naar het overzicht