Noman Technics is een bedrijf gericht op het leveren van hoogwaardige desinfectieproducten en diensten. 

We kozen voor Noman Technics producten:

- Breezer: dit design toestel legt de focus volledig op filteren en zuiveren van binnenlucht.  Zo kan u steeds opgelucht ademhalen!
Dit toestel elimineert 99,95% van alle schadelijke virussen, bacteriën, schimmels én microscopische allergenen en verontreinigende stoffen door middel van Philips UV-C licht technologie en een Puropoll Hyper filter. Deze zelfde technologie haalt ozon uit de lucht en voegt zuurstof toe aan de ruimte.

Veiligheid komt op de eerste plaats!
Overmatige blootstelling aan UV-C licht is schadelijk voor ogen en huid. Daarom zijn onze desinfectieapparaten uitgerust met een bewegingssensor die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De apparaten van Noman Technics zijn uitgerust met de beste onderdelen om een ​​goede desinfectie te garanderen, terwijl ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

-Zoono by Noman Technics:  dit product beschermt handen en huid tot 24 uur en oppervlakken tot 30 dagen lang tegen bacteriën en virussen, zoals COVID-19!
 

Bericht gepubliceerd op
02/06/2021 - 09:00

Gepubliceerd in:
Centpourcent

Terug naar het overzicht