Bedrijven en groepen

Anneleen en Axel Colonna-Cesari verwennen in het gastronomisch restaurant Centpourcent nabij Mechelen fijnproevers met verse ingrediënten, gedurfde smaakcombinaties en een professionele bediening.

Centpourcent contacteren

De perfecte
zakenlunch

Ook wanneer er weinig tijd is, garandeert Chef Axel een business lunch met niveau en een originele presentatie. Naast ons restaurant met plaats tot 42 personen stellen we ook elke dag (evenwel na reservatie) de Private Dining Room ter beschikking, waar we groepen tot 20 personen kunnen ontvangen.

Genieten in een privékader

Seminaries
met smaak

Voor een ontbijtseminarie of andere meetings met smaak is Centpourcent de beste keuze. Onze Private Dining Room staat ter beschikking voor groepen tot 20 personen. Het team van Centpourcent helpt U bij de voorbereiding en realisatie van uw vergaderingen en zorgt voor de culinaire omkadering.

Bekijk de seminariepakketten

Originele
relatiegeschenken

Axel Colonna-Cesari creëerde een reeks culinaire pralines van artisanale chocolade. De verfijnde, verrassende en heerlijke combinaties dragen de signatuur van Axel: pure produkten van een zeer hoge kwaliteit. In deze kraakverse pralines herkent U zijn liefde voor aparte smaaksensaties en verfijnde texturen.

Ontdek onze relatiegeschenken