Culinaire identiteit

Restaurant-audit

  • menu-analyse en evaluatie van het restaurantconcept
  • bijsturen/ontwikkelen van culinaire identiteit van de zaak, definiëren van de specificaties, formuleren van richtlijnen om de restaurantwerking en de marktpositie te verbeteren
  • evaluatie van het organigram voor keukenpersoneel en (her)verdeling van de taken

Opstellen en uitvoeren van recepten

  • opstellen van recepten volgens het vastgelegde culinaire concept
  • opmaak van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten) voor het bereiden van de gerechten
  • opvolging van de uitvoering van de gerechten en bijsturing van het keukenteam

Impulscoaching van chef & keukenteam

  • bijscholing keukentechnieken
  • begeleiding bereidingsprocessen
  • bordpresentatie en verpakkingsadvies

Kwaliteitscontrole

  • uitvoeren van (onverwachte) kwaliteitscontroles in de keuken
  • mystery guest check
  • product- en procesaudit met gedetailleerd verslag en aanbevelingen

Axel contacteren

Blog

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale Vaderdag cadeau toch?

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer