Culinaire identiteit

Restaurant-audit

  • menu-analyse en evaluatie van het restaurantconcept
  • bijsturen/ontwikkelen van culinaire identiteit van de zaak, definiëren van de specificaties, formuleren van richtlijnen om de restaurantwerking en de marktpositie te verbeteren
  • evaluatie van het organigram voor keukenpersoneel en (her)verdeling van de taken

Opstellen en uitvoeren van recepten

  • opstellen van recepten volgens het vastgelegde culinaire concept
  • opmaak van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten) voor het bereiden van de gerechten
  • opvolging van de uitvoering van de gerechten en bijsturing van het keukenteam

Impulscoaching van chef & keukenteam

  • bijscholing keukentechnieken
  • begeleiding bereidingsprocessen
  • bordpresentatie en verpakkingsadvies

Kwaliteitscontrole

  • uitvoeren van (onverwachte) kwaliteitscontroles in de keuken
  • mystery guest check
  • product- en procesaudit met gedetailleerd verslag en aanbevelingen

Axel contacteren

Blog

Sterren op de Grasmat brengt 32.500 € op

Op zondag 2 september 2018 ging de vijfde editie van Sterren op de Grasmat door, een voetbaltornooi georganiseerd voor en door sterrenchefs. De opbrengst van dit initiatief (32.500 €) ging naar G-sport Vlaanderen, G-Sport KV Mechelen, G-Sport Nieuw Boechout, Ten Dries en Sjarabang vzw.

Lees meer