Culinaire identiteit

Restaurant-audit

  • menu-analyse en evaluatie van het restaurantconcept
  • bijsturen/ontwikkelen van culinaire identiteit van de zaak, definiëren van de specificaties, formuleren van richtlijnen om de restaurantwerking en de marktpositie te verbeteren
  • evaluatie van het organigram voor keukenpersoneel en (her)verdeling van de taken

Opstellen en uitvoeren van recepten

  • opstellen van recepten volgens het vastgelegde culinaire concept
  • opmaak van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten) voor het bereiden van de gerechten
  • opvolging van de uitvoering van de gerechten en bijsturing van het keukenteam

Impulscoaching van chef & keukenteam

  • bijscholing keukentechnieken
  • begeleiding bereidingsprocessen
  • bordpresentatie en verpakkingsadvies

Kwaliteitscontrole

  • uitvoeren van (onverwachte) kwaliteitscontroles in de keuken
  • mystery guest check
  • product- en procesaudit met gedetailleerd verslag en aanbevelingen

Axel contacteren

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Noman Technics: Breezer & Hand Sanitiser

We kiezen voor hoogwaardige desinfectieproducten en diensten. De veiligheid van onze klanten, werknemers, onszelf zijn onze prioriteit!

Lees meer

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel!

Lees meer