Culinair evenement
Conceptontwikkeling
- bepalen van thema, culinair concept en doelstellingen van het culinaire evenement
- evt. keuze van een bekende chef/culinaire persoonlijkheid als partner voor het evenement
Uitvoering van het culinair concept
- opstellen van menuvoorstel volgens het vastgelegde culinaire concept
- selectie van passende wijnen/drank (met advies van ervaren sommelier)
- testkoken en degustatie van de geplande gerechten met advies voor de bordschikking
Ondersteuning bij praktische organisatie
- opmaak van algemeen draaiboek
- opmaak van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten) voor het bereiden van de gerechten
- opstellen van datasheets en voorbereiding van bestellingen
- opvolgen van materiaalbestellingen en inhuren van operationele teams
Coaching vóór en tijdens het evenement
- aanwezigheid van Chef Axel tijdens de instructie van de teams
- algemene coördinatie van de medewerkers tijdens het evenement
- operationele verantwoordelijkheid van Chef Axel bij het doorgeven van de gerechten