Culinair evenement

Conceptontwikkeling

  • bepalen van thema, culinair concept en doelstellingen van het culinaire evenement
  • evt. keuze van een bekende chef/culinaire persoonlijkheid als partner voor het evenement

Uitvoering van het culinair concept

  • opstellen van menuvoorstel volgens het vastgelegde culinaire concept
  • selectie van passende wijnen/drank (met advies van ervaren sommelier)
  • testkoken en degustatie van de geplande gerechten met advies voor de bordschikking

Ondersteuning bij praktische organisatie

  • opmaak van algemeen draaiboek
  • opmaak van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten) voor het bereiden van de gerechten
  • opstellen van datasheets en voorbereiding van bestellingen
  • opvolgen van materiaalbestellingen en inhuren van operationele teams

Coaching vóór en tijdens het evenement

  • aanwezigheid van Chef Axel tijdens de instructie van de teams
  • algemene coördinatie van de medewerkers tijdens het evenement
  • operationele verantwoordelijkheid van Chef Axel bij het doorgeven van de gerechten

Axel contacteren

Blog

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel!

Lees meer

Centpourcent: aangepaste openingstijden Juni 2021

In overeenstemming met het Provinciale Besluit gelden voor het diner de aangepaste openingstijden: 18:00 - 22:00 uur.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer