Culinair evenement

Conceptontwikkeling

  • bepalen van thema, culinair concept en doelstellingen van het culinaire evenement
  • evt. keuze van een bekende chef/culinaire persoonlijkheid als partner voor het evenement

Uitvoering van het culinair concept

  • opstellen van menuvoorstel volgens het vastgelegde culinaire concept
  • selectie van passende wijnen/drank (met advies van ervaren sommelier)
  • testkoken en degustatie van de geplande gerechten met advies voor de bordschikking

Ondersteuning bij praktische organisatie

  • opmaak van algemeen draaiboek
  • opmaak van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten) voor het bereiden van de gerechten
  • opstellen van datasheets en voorbereiding van bestellingen
  • opvolgen van materiaalbestellingen en inhuren van operationele teams

Coaching vóór en tijdens het evenement

  • aanwezigheid van Chef Axel tijdens de instructie van de teams
  • algemene coördinatie van de medewerkers tijdens het evenement
  • operationele verantwoordelijkheid van Chef Axel bij het doorgeven van de gerechten

Axel contacteren

Blog

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale Vaderdag cadeau toch?

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer