Impulscoaching

Chef Axel kan op maat bijscholing en impulscoaching geven rond b.v. volgende thema's:

  • uitwerken van een eigen culinaire identiteit met een regionale focus (restaurantconcept, menukaart, productkeuze)
  • menu-engineering, inkoopoptimalisatie, berekening van beverage- en foodcost, opstellen van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten)
  • restaurantbeheer, procesmanagement, aansturing van personeel
  • professionele kook- en bewaartechnieken (vacumeren)

Axel contacteren

Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2022

In Restaurant Centpourcent worden alle voorbereidingen getroffen om een succesvol Traiteur deLuxe-afhaaldienst te organiseren, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten.

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer