Impulscoaching

Chef Axel kan op maat bijscholing en impulscoaching geven rond b.v. volgende thema's:

  • uitwerken van een eigen culinaire identiteit met een regionale focus (restaurantconcept, menukaart, productkeuze)
  • menu-engineering, inkoopoptimalisatie, berekening van beverage- en foodcost, opstellen van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten)
  • restaurantbeheer, procesmanagement, aansturing van personeel
  • professionele kook- en bewaartechnieken (vacumeren)

Axel contacteren

Blog

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale Vaderdag cadeau toch?

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer