Impulscoaching

Chef Axel kan op maat bijscholing en impulscoaching geven rond b.v. volgende thema's:

  • uitwerken van een eigen culinaire identiteit met een regionale focus (restaurantconcept, menukaart, productkeuze)
  • menu-engineering, inkoopoptimalisatie, berekening van beverage- en foodcost, opstellen van technische fiches (ingrediënten, kostprijs, recepten)
  • restaurantbeheer, procesmanagement, aansturing van personeel
  • professionele kook- en bewaartechnieken (vacumeren)

Axel contacteren

Blog

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel!

Lees meer

Centpourcent: aangepaste openingstijden Juni 2021

In overeenstemming met het Provinciale Besluit gelden voor het diner de aangepaste openingstijden: 18:00 - 22:00 uur.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer