Hygiëne-Audit

De warenwet vereist dat bij de bereiding, behandeling, opslag en transport van eet- en drinkwaren de hoogste mate van hygiëne wordt gewaarborgd. Op aanvraag kan Chef Axel een HACCP-Audit in de keuken doorvoeren, advies geven bij het opvolgen van de hygiëneregels als ook alle medewerkers bekend maken met de risico’s en mogelijke (voorzorgs)maatregelen tijdens een training of voorlichting. Enkele voorbeelden van HACCP-gerelateerde taken, die Chef Axel tijdens een interne analyse van de hygiëne van levensmiddelen binnen de richtlijnen van de hygiënecodes en andere wet- en regelgeving terzake kan uitvoeren:

  • uitvoeren van een hygiëne-inspectie (met/zonder vooraankondiging)
  • training van personeel in de basisvaardigheden van HACCP
  • analyse van de algemene bedrijfs- en proceshygiëne
  • bezorgen van richtlijnen voor persoonlijke hygiëne
  • evaluatie van het systeem voor goederenopslag
  • controle geschiktheid en onderhoud van apparatuur en gebouwen
  • aanbevelingen voor afvalverwerking en bestrijding van ongedierte

Na een Hygiëne-Audit stelt Chef Axel conclusies en aanbevelingen op en rapporteert de resultaten. Het rapport bevat eveneens voorstellen voor aanpassingen ter verbetering van de hygiëne.

Axel contacteren

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Noman Technics: Breezer & Hand Sanitiser

We kiezen voor hoogwaardige desinfectieproducten en diensten. De veiligheid van onze klanten, werknemers, onszelf zijn onze prioriteit!

Lees meer

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel!

Lees meer