Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Kingkrab & zure room  26,00
emulsie van kropsla - haringkaviaar
gekonfijte aardappel - brioche

Zeewolf  26,00
dashi van paddenstoelen & gember
miso - wilde broccoli - matchaleaves

Garnalen 28,00
chanwanmushi - beukenzwam
witloof & edamama

Kingkrabpoten   36,00
gegrild met tijm en looksaus

Gerookte Reebok  28,00
als tartaar
rode biet - bosvruchten - skyr

Duroc D'Olives  26,00
gelakt buikspek - rozemarijn - jonge ui
ravioli pulled porc - jus van waterkers


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Baby Lotte & Mossel  30,00
prei - aardappel 
citroen & zeekraal

Dorade in zoutkorst     36,00
ravioli van tomaat - artisjok - courgette
sauce vierge

Zeetong & langoustine  36,00
cannelloni courgette - geitenkaas
artisjok - Kalamata - citroen

Vlees & Gevogelte

Rund "Rossini"  42,00
bleu gebakken
met ganzenlever - truffel
knolselder & waterkers 

Kalfszwezerik & Kreeft 38,00
saffraan - vanillesaus
citrusvruchten - courgette - wortel

Wilde Eend  30,00
spitskool - peterseliewortel
hazelnootchutney - koffiecrumble
tamarindesaus

 

 

 

Blog

Nu all-in formule bestellen voor Secretaresse/Secretarisdag!

Speciaal voor Secretaresse/Secretarisdag biedt Restaurant Centpourcent een all-in formule aan voor de middaglunch op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019. Indien U vóór maandag 15 april online reserveert onder vermelding van "All-in Secretaressedag", dan bieden wij U arrangement voor twee personen aan voor de prijs van € 190 all-in.

Lees meer