Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Tartaar van langoustine    34,00
aardappel - schorseneer
zure room - dille - haringkaviaar

Sint Jakobsvrucht   34,00
ganzenlever - varkenspoot - truffel

Handgepelde grijze garnalen   26,00
beignet van Noordzee garnalen
krokant van platte peterselie
limoendressing

Kingkrabpoten   36,00
gegrild met tijm en looksaus

Zeebaars   28,00
Thaise jus van mosselen
kaffir - dragon & zeekraal

Kalfsvlees - Hoevekip - Truffel   32,00
als terrine van ganzenlever
schorseneer & girolles


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Zeetong & Sint Jakobsvrucht  38,00
kaviaar - bieslook
​​​Noilly Prat

Dorade in zoutkorst     36,00
pesto van mizuna
peterseliewortel - winterpostelein
vinaigrette van oude rhum & limoen

Zeeduivel & Ossestaart   34,00
aardpeer
bospaddenstoelen - zeekraal

Vlees & Gevogelte

Kalfszwezerik & Kingkrab   36,00
krokant gebakken zwezeriken
kingkrab - knolselder
hazelnootvinaigrette

Rund "Rossini"   42,00
bleu gebakken
met ganzenlever  - truffel
waterkers

Jonge Duif   44,00
gebakken in kadaïf
in soja gekarameliseerde bil
knolselder - zwarte look & rostï