Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Kingkrab & zure room  26,00
emulsie van kropsla - haringkaviaar
gekonfijte aardappel - brioche

Gillardeau Oesters  28,00
lauwe gembervinaigrette
tomatenmarmelade - avocado crème

Skrei   26,00
fregola - kokkels
knolselder & veldsla
jus kropsla & selder

Kingkrabpoten   36,00
gegrild met tijm en looksaus

Sint Jakobsvrucht  32,00
aardpeersoep
eringi - Taggiasche olijven

Konijn & langoustine  26,00
rapen - yuzu
saké - popcorn


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Lotte & Mossel  36,00
groene curry - zeekraal
citroen - prei - gekonfijte aardappel

Dorade in zoutkorst     36,00
schorseneer - knolselder
pesto shiso & kastanje

Zeetong & coquille  36,00
gebakken coquille
kroket van varkenspoot
bloemkool & truffelvinaigrette

Vlees & Gevogelte

Surf & Turf  38,00
gemarineerd rundsvlees - tempura
broccoli - aubergine
palingmayonaise

Duroc D'Olives  28,00
varkenswang ravioli - Madeira jus
stoofpotje quinoa & spek
knolselder - spitskool

Duif  uit Anjou 42,00
peterseliecrème 
Chantenay wortel - schorseneer
gekonfijte bil - kruidnagel

 

 

 

Blog

Take Away Valentijn 2020

Speciaal voor Valentijn een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu

Lees meer

Centpourcent bereikbaar!

Bouw van brug (fly-over) over kruispunt R6/N1 in Mechelen

Lees meer

Take Away Try Out

Take Away Try Out op zaterdag 30 november 2019.

Lees meer