Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Kingkrab & zure room  26,00
emulsie van kropsla - haringkaviaar
gekonfijte aardappel - brioche

Kabeljauw  26,00
dashi van paddenstoelen & gember
miso - wilde broccoli - matchaleaves

Cèpes 32,00
hoeve-ei 63°C
aceto balsamico - parmezaan

Kingkrabpoten   36,00
gegrild met tijm en looksaus

Wilde Zeebrasem  26,00
pot-au-feu van groenten
combava & gember

Terrine van ganzenlever  28,00
jonge wortel - hazelnoot - sjalot
dashi van gerookte eend & appel


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Langoustine  34,00
butternut - groene olijven - kumquat

Dorade in zoutkorst     36,00
schorseneer - knolselder
pesto shiso & kastanje

Zeetong & coquille  36,00
gebakken coquille
kroket van varkenspoot
bloemkool & truffelvinaigrette

Vlees & Gevogelte

Rund "Rossini"  42,00
bleu gebakken
met ganzenlever - truffel
knolselder & waterkers 

Fazantenhen & Ganzenlever  38,00
gesmolten groene kool
akkerzwam - knolselder
Fine Champagne

Filet van Haas  44,00
maïs - trompette de la mort
crosnes - spruiten
Dim Sum van hazebil

 

 

 

Blog

Centpourcent bereikbaar!

Bouw van brug (fly-over) over kruispunt R6/N1 in Mechelen

Lees meer

Take Away Try Out

Take Away Try Out op zaterdag 30 november 2019.

Lees meer

One Day Chef’s Market on Tuesday 3th of December

Een gastronomische wandeling doorheen Mechelen met onze Chef Axel Colonna-Cesari. Hij neemt u de ganse dag mee bij regionale leveranciers om zo samen met u een heerlijke menu voor te bereiden van A tot Z. Op het einde van de dag schuiven jullie zelf aan tafel samen met de chef om te genieten van jullie eigen menu.

Lees meer