Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Diepzeegarnaal 'Madagascar'   24,00
gebakken met saffraan & koffie 
gemarineerde tomaten

Mechelse Asperge & Morilles  26,00
krokant gebakken eigeel - truffel
erwten - parmezaan

Gyoza van gamba 22,00
miso - gember - saké
bouillon van gebrande prei

Kingkrabpoten   36,00
gegrild met tijm en looksaus

Zeebaars & Tonijn  24,00
gemarineerd
shiso - komkommer - avocado

Mechelse Asperge   28,00
asperge tagliatelle - gerookte paling


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Kabeljauw 26,00
erwten - prei & ganzenlever
korenaar asperge 

Dorade in zoutkorst     36,00
ravioli van tomaat - artisjok - courgette
sauce vierge

Vlaswijting  34,00
kokkels - asperge & pesto
kruidenlasagne
emulsie kokkels - dragon

Vlees & Gevogelte

Kalfszwezerik & Kingkrab   36,00
krokant gebakken zwezeriken
kingkrab - knolselder
hazelnootvinaigrette

Duif stijl 'Clamart' 34,00
gebakken ganzenlever
erwten - sla - munt

Vol au Vent '19  34,00
hoevekip - crème zwezerik
béarnaisekroket 

 

 

 

Blog

Nu all-in formule bestellen voor Secretaresse/Secretarisdag!

Speciaal voor Secretaresse/Secretarisdag biedt Restaurant Centpourcent een all-in formule aan voor de middaglunch op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019. Indien U vóór maandag 15 april online reserveert onder vermelding van "All-in Secretaressedag", dan bieden wij U arrangement voor twee personen aan voor de prijs van € 190 all-in.

Lees meer