Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Sint Jakobsvruchten     30,00
miriekswortel
Noorse ponzu & rammenas

Karnemelksmeus    32,00
gepocheerd kwartel-ei
handgepelde garnalen & zeetong
yuzu - hazelnoot

Kingkrabpoten     36,00
gegrild met tijm en looksaus

Ganzenlever & langoustine  32,00
appel - prei - gebakken brioche

Ossestaart & Hoppesheuten 36,00
aardpeer - postelein - hazelnoot
gefrituurd hoeve-ei

Kalfszwezerik  32,00
bloemkool & haringkaviaar
chili - basilicum - koriander salsa


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Vlaswijting   36,00
fregola - slahart - prei 

Dorade in zoutkorst     34,00
geroosterde knolselder
walnoot pesto
gebakken schorseneer

Skrei    38,00
hoppescheuten - truffel - bloemkool

Vlees & Gevogelte

Surf & Turf    36,00
kort gebakken rundsvlees
tempura van Nobashi garnaal
aubergine - miso crème

Kalfscarré     34,00
oude mimolette kaas
patinaak gekarameliseerd met gember  basilicumolie

Duif uit Anjou    38,00
briochebrood - olie van dragon
courgette - opgelegde citroen