Bestelt u liever à la carte?

Onze gasten kunnen uit verschillende menu's kiezen of zelf à la carte een keuze maken uit meerdere gerechten. Op onze kaart staan zes voorgerechten en evenveel hoofdgerechten met vlees of vis.

Wij houden graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.


Voorgerechten

Tartaar van langoustine    34,00
aardappel - schorseneer
zure room - dille - haringkaviaar

Sint Jakobsvrucht   34,00
ganzenlever - varkenspoot - truffel

Tonijn & Wilde eend   32,00
yakitori saus
gerookte & gemarineerde wilde eend 
consommé van cacaoboon

Kingkrabpoten   36,00
gegrild met tijm en looksaus

Dorade uit Corsica   28,00
​​​​​venkel - focaccia - jus bouillabaisse

Knolselder & ganzenlever   24,00
open ravioli van knolselder
ganzenlever - truffel


Hoofdgerechten

Vis & Schaaldieren

Zeetong  36,00
cannelloni van bospaddestoelen
geitenkaas - aardpeer 

Dorade in zoutkorst     36,00
geroosterde artisjok
walnoot pesto
 

Zeeduivel   36,00
geroosterde maïs - lardo
kalfstong & bloemkool

Vlees - Wild & Gevogelte

Varkenswang   32,00
schorseneer - rode biet
jus van karnemelk

Rund "Rossini"   42,00
bleu gebakken
met ganzenlever  - truffel
knolselder & waterkers

Haas   44,00
gesmolten groene kool
witloof - spruiten

 

 

 

Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2018

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2018 (Oudejaar).

Lees meer