Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke week (behalve op vrijdag- en zaterdagavond) een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" (voor € 44,00 - met aangepaste wijnen € 62,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Tijdens de week van 24 januari tot 27 januari serveren wij deze gerechten:

 

Aperitiefhapjes

_____ _____

Sint Jakobsvruchten

mierikswortel
Noorse ponzu & rammenas

_____ _____

Kalfscarré

oude mimolette kaas
pastinaak gekarameliseerd met gember
basilicum

_____ _____

Eclair

sinaasappel - genoise
 

 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.