Eindeloos Genieten Signature +

Op vrijdagavond & zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 7-gangenmenu (voor € 118,00 - met aangepaste wijnen € 166,00). Aan het actuele 6-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Geniet U op vrijdagavond & zaterdagavond tijdens januari met dit menu (inclusief kingkrabpoten):

Aperitiefhapje
_____ _____

Ikejime tonijn

jasmijnrijst - wasabi
green meat radijs
_____ _____

Zonnevis

traag gegaard met laurier
schorseneer - zee-oor - algen - peterselie
_____ _____

Kreeft & Guanciale

aardpeer - linzen - roodloof
jus van schaaldieren
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Wagyu beef & ganzenlever

kort gebakkken 
dashi van paddestoelen - knolselder - gerookte sjalot
_____ _____

Jonge Duif uit Anjou

Szechuanpeper 
shiso & pruimensaké
_____ _____
  
Peer & Valrhona Caramélia

tijm - pastinaak

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 8 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 15 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

 

Blog

Centpourcent: aangepaste openingstijden

In overeenstemming met het Provinciale Besluit gelden voor het diner de aangepaste openingstijden: 18:00 - 23:00 uur.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Valentijn 2022

Speciaal voor Valentijn een gastronomisch  menu Romantisch genieten....

Lees meer