Genieten+

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 98,00 - met aangepaste wijnen € 140,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Kalfsvlees - Hoevekip - Truffel

als terrine met ganzenlever
schorseneer & girolles
_____ _____

Handgepelde grijze garnalen

beignet van Noordzee garnalen
krokant van platte peterselie
limoendressing
_____ _____

Zeebaars

Thaise jus van mosselen
kaffir - dragon & zeekraal
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Jonge duif

gebakken in kadaïf
in soja gekarameliseerde bil
knolselder - zwarte look & rostï
_____ _____

100 % Sweet

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.