Genieten+

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 98,00 - met aangepaste wijnen € 140,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Zeebaars & Tonijn

gemarineerd
shiso - komkommer - avocado
_____ _____

Gyoza van diepzeegarnaal

miso - gember - saké
bouillon van gebrande prei
_____ _____

Vlaswijting

kokkels - asperge
emulsie dragon
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Duif Stijl 'Clamart'

gebakken ganzenlever
erwten - sla - munt
_____ _____

Peer & koffie

hazelnoot

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Nu all-in formule bestellen voor Secretaresse/Secretarisdag!

Speciaal voor Secretaresse/Secretarisdag biedt Restaurant Centpourcent een all-in formule aan voor de middaglunch op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019. Indien U vóór maandag 15 april online reserveert onder vermelding van "All-in Secretaressedag", dan bieden wij U arrangement voor twee personen aan voor de prijs van € 190 all-in.

Lees meer