Genieten+

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 98,00 - met aangepaste wijnen € 140,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Kabeljauw

gerookt
tomatenconfituur - artisjok
vinaigrette amandel & limoen
_____ _____

Mechelse asperge & Morilles

krokant gebakken eigeel - truffel
tuinbonen - parmezaan
_____ _____

Sint Jakobsvrucht

mousse van langoustine
groene kool - varkenspoot
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Lamsbout & Schouder

curry - boterraap - kikkererwt
granaatappel & yoghurt
Indisch brood
_____ _____

Rode biet & framboos

mascarpone  - zuring

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.