Genieten+

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 98,00 - met aangepaste wijnen € 140,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Terrine van ganzenlever

jonge wortel - hazelnoot - sjalot
dashi van gerookte eend & appel
_____ _____

Cèpes

hoeve - ei 63°C
aceto balsamico - parmezaan
_____ _____

Langoustine

butternut - groene olijven - kumquat
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Filet van Haas

maïs - trompette de la mort
crosnes - spruiten
Dim Sum van hazebil
_____ _____

Peer

pecannoot - vin jeaune
bergamot & caramel

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Centpourcent bereikbaar!

Bouw van brug (fly-over) over kruispunt R6/N1 in Mechelen

Lees meer

Take Away Try Out

Take Away Try Out op zaterdag 30 november 2019.

Lees meer

One Day Chef’s Market on Tuesday 3th of December

Een gastronomische wandeling doorheen Mechelen met onze Chef Axel Colonna-Cesari. Hij neemt u de ganse dag mee bij regionale leveranciers om zo samen met u een heerlijke menu voor te bereiden van A tot Z. Op het einde van de dag schuiven jullie zelf aan tafel samen met de chef om te genieten van jullie eigen menu.

Lees meer