Centpourcent Takeaway & Deli Shop #draagzorgvoorelkaar

Koken is onze passie. Uit uw steunende reacties halen wij veel goede moed en energie om door te blijven gaan. Bijzondere tijden vragen steeds opnieuw om creatieve oplossingen, want ook in deze omstandigheden hoeft het aan gezelligheid thuis bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken.

Met onze Takeaway-afhaalservice willen we daartoe actief een bijdrage leveren en zetten we tegelijk een volgende stap in ons experiment: vanaf woensdag 28 oktober tot eind december 2020* verwelkomen we U graag in de Centpourcent Deli Shop op de Korenmarkt 23 in Mechelen.

Op deze locatie kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Elke vrijdag, zaterdag en op feestdagen kunnen in de Centpourcent Deli Shop bovendien 3- en 4-gangenmenu’s in een Bentobox afgehaald worden. Daarvoor plaatst U op voorhand een bestelling via onze webshop.

De Deli Shop in Mechelen Centrum is vlot bereikbaar, ook met de auto. Parkeren kan bij Q-Park Lamot (Guldenstraat 18, 2800 Mechelen).

Wij blijven via hetzelfde telefoonnummer (+32 15 63 52 66) en emailadres (info@centpourcent.be) bereikbaar.

Cadeaubonnen van Centpourcent kunnen uiteraard ook in de Centpourcent Deli Shop of voor een bestelling via de Centpourcent Takeaway-afhaalservice gebruikt worden.

Aarzel niet om ons te contacteren, indien U nog vragen heeft.

We zien ernaar uit om U binnenkort thuis gastronomisch te kunnen verwennen!

Anneleen & Axel    
Team Centpourcent

* datum onder voorbehoud

Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2020

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2020 (Oudejaar).

Lees meer

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Nov - Dec 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer