Centpourcent tête-à-tijd

Update: De Belgische overheid heeft beslist dat vanaf maandag 19/10/2020 alle restaurants gesloten blijven om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken. Door deze maatregel is ook Restaurant Centpourcent genoodzaakt om de deuren van maandag 19 oktober tot en met ten minste 16 november dicht te houden.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en zien er naar uit U op een later tijdstip opnieuw bij ons te mogen begroeten.
Reserveringen of wijzigingen kunnen zoals steeds via onze onlinekalender of telefonisch worden gemaakt.

Bijzondere tijden vragen om creatieve oplossingen. Toen COVID-19 gezellig tafelen in het restaurant praktisch onmogelijk maakte, vonden onze gerechten dankzij Take-Away hun weg tot bij U thuis. Uit uw grote respons en enthousiaste reacties haalden wij veel goede moed en energie om door te blijven gaan.

Nu is de tijd gekomen voor de volgende stap in ons experiment: vanaf vrijdag 12 juni tot eind december 2020 verwelkomen we U graag op de Korenmarkt 23 in Mechelen voor Centpourcent tête-à-tijd. Op deze (tijdelijke) nieuwe locatie krijgt U de vertrouwde 100% kwaliteit in een setting die aan alle COVID-19-voorschriften voldoet. Centpourcent tête-à-tijd is elke week open van dinsdag tot en met zaterdag. Plan uw bezoek gemakkelijk via onze reservatiekalender.

Het restaurant in Mechelen Centrum is vlot bereikbaar, ook met de auto. Parkeren kan bij Q-Park Lamot (Guldenstraat 18, 2800 Mechelen). Op het einde van uw restaurantbezoek ontvangt U van ons een parking kortingvoucher, die aan de automaat gevalideerd kan worden.

Wij blijven via hetzelfde telefoonnummer (+32 15 63 52 66) en emailadres (info@centpourcent.be) bereikbaar. Cadeaubonnen van Centpourcent kunnen uiteraard ook voor een bezoek aan Centpourcent tête-à-tijd gebruikt worden.

Aarzel niet om ons te contacteren, indien U vragen heeft.

We zien ernaar uit om U binnenkort opnieuw bij ons gastronomisch te kunnen verwennen!

Anneleen & Axel
Team Centpourcent

Blog

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Okt - Nov 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend en feestdagen een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer