Centpourcent tête-à-tijd

Bijzondere tijden vragen om creatieve oplossingen. Toen COVID-19 gezellig tafelen in het restaurant praktisch onmogelijk maakte, vonden onze gerechten dankzij Take-Away hun weg tot bij U thuis. Uit uw grote respons en enthousiaste reacties haalden wij veel goede moed en energie om door te blijven gaan.

Nu is de tijd gekomen voor de volgende stap in ons experiment: vanaf vrijdag 12 juni tot eind december 2020 verwelkomen we U graag op de Korenmarkt 23 in Mechelen voor Centpourcent tête-à-tijd. Op deze (tijdelijke) nieuwe locatie krijgt U de vertrouwde 100% kwaliteit in een setting die aan alle COVID-19-voorschriften voldoet. Centpourcent tête-à-tijd is elke week open van dinsdag tot en met zaterdag. Plan uw bezoek gemakkelijk via onze reservatiekalender.

Het restaurant in Mechelen Centrum is vlot bereikbaar, ook met de auto. Parkeren kan bij Q-Park Lamot (Guldenstraat 18, 2800 Mechelen). Op het einde van uw restaurantbezoek ontvangt U van ons een parking kortingvoucher, die aan de automaat gevalideerd kan worden.

Wij blijven via hetzelfde telefoonnummer (+32 15 63 52 66) en emailadres (info@centpourcent.be) bereikbaar. Cadeaubonnen van Centpourcent kunnen uiteraard ook voor een bezoek aan Centpourcent tête-à-tijd gebruikt worden.

Aarzel niet om ons te contacteren, indien U vragen heeft.

We zien ernaar uit om U binnenkort opnieuw bij ons gastronomisch te kunnen verwennen!

Anneleen & Axel
Team Centpourcent

Blog

CoronaSafe @ Centpourcent tête-à-tijd

De veiligheid en gezondheid van onze klanten, leveranciers en personeel is en blijft van het allergrootste belang. Om het risico op een verdere verspreiding van het Coronavirus maximaal te beperken, volgen we nauwgezet alle richtlijnen voor een veilige heropstart van de horeca en vragen we onze klanten de veiligheidsregels te respecteren. Dit blogartikel bevat enkele belangrijke aanbevelingen in het kader van uw restaurantbezoek alsook informatie over bijkomende maatregelen en hygiënevoorschriften, waarnaar in Centpourcent tête-à-tijd onze bijzondere aandacht gaat.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer