Of het nu kreeft, vis, vlees, gevogeltewild of vegetarisch is, met de Take Away afhaaldienst haalt U gemakkelijk volgende à la carte hoofdgerechten van Chef Axel in huis, om in alle luxe en zonder zorgen culinair te kunnen genieten!
Om de gerechten op te warmen, heeft u enkel een warmeluchtoven nodig. Centpourcent voorziet bij deze afhaalgerechten eveneens alle nodige informatie, zodat het correct voorbereiden en het opdienen thuis zonder problemen kan verlopen.

Kreeft

Per portie wordt één kreeft voorzien.
 

Kreeft “Belle-vue”

aardappel / groenten / sauzen
 


€ 32,00

Kreeft

mosselen / garnalen / fijne groenten / kasteelaardappel / Noilly Prat


€ 34,00

Waterzooi van kreeft

fijne groenten / kruiden / aardappel


€ 32,00

Vis

Gegrilde kingkrabpoten

tijm / boter / looksaus


€ 32,00

Gegrilde Zeebaars

gnocchi / zilverui / eringi / hazelnoot


€ 34,00

Vlees, Gevogelte & Wild

Hoevekip

saus "Fine Champagne" / amandelkroket / seizoensgroenten / groene kool / bospaddestoelen


€ 26,00

Fazant

saus "Fine Champagne" / amandelkroket / seizoensgroenten / groene kool / bospaddestoelen


€ 30,00

Hertenkalf

saus "Grand Veneur" / amandelkroket / seizoensgroenten / schorseneer
schouder / emulsie van dragon / cabernet sauvignon


€ 32,00

Hazenrugfilet

"Pepersaus" / amandelkroket / seizoensgroenten / schorseneer
civet / emulsie van dragon / cabernet sauvignon
 


€ 34,00

Veggie

Chili linzen

hummus / butternut / noten


€ 24,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2020

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2020 (Oudejaar).

Lees meer

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Nov - Dec 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer