Indien U nog op zoek bent naar een origineel kerstcadeau of een cadeautip voor eindejaar, dan zit U met een cadeaubon van Centpourcent gegarandeerd goed!
Daarnaast stellen we voor U uit onze wijnkelder graag een Wine Box samen met kwaliteitswijnen van kleine artisanale wijnhuizen.
Zeker het ontdekken waard zijn de culinaire pralines van Chef Axel. De verrassende combinaties van enkel de beste ingrediënten bieden aparte smaaksensaties, die U zich nog lang zal herinneren.
Met deze en andere geschenktips voor kerstmis en nieuwjaar vindt U zeker en vast een cadeau met smaak!

Culinaire pralines

Witte chocolade:
- Shiso azijn & rabarber & yoghurt
- Curry & passievrucht
- Groene thee- & aardbei & basilicum
- Jeneverbes & sinaasappel & kardemom & koffie

Melkchocolade:
- Gin Filliers & pompelmoes & zestes sinaasappel
- Fleur de sel & karamel
- Hibiscus & framboos

Donkere chocolade:
- Olijfolie (123Olive n°1 TASTE) & limoen
- Tijm & sinaasappel
- Seshuanpeper & gember
- Cabernet sauvignon azijn & kersen
- Ardberg 10 years whisky & tabak

Combinatie pralines uit pure, melk- en witte chocolade (4 stuks)

Willekeurige selectie van 4 pralines


€ 8,50

Combinatie pralines uit pure, melk- en witte chocolade (9 stuks)

Willekeurige selectie van 9 pralines


€ 12,50

Combinatie pralines uit pure, melk- en witte chocolade (16 stuks)

Willekeurige selectie van 16 pralines


€ 19,00

Combinatie pralines uit pure, melk- en witte chocolade (25 stuks)

Willekeurige selectie van 25 pralines


€ 29,00

Cadeaubon deLUXE

Cadeaubon deLUXE

Aan de Cadeaubon deLUXE (in een mooie geschenkverpakking en bij afhaling in het restaurant) kan U zelf een waarde toekennen, die door de ontvanger in Centpourcent vrij besteed kan worden. Elke waardebon heeft een duur van één jaar en is enkel inwisselbaar in Restaurant Centpourcent.
Gelieve - bij bestelling van een cadeaubon via Take-Away - het bedrag, alsook wanneer u de Cadeaubon deLUXE in het restaurant wenst af te halen, in het vak "Opmerking" te vermelden.
Klik hier voor het online bestellen van een elektronische cadeaubon.


€ 0,00

Wine Box

Wine Box (ter waarde van € 25)

In een stijlvolle geschenkdoos ontvangt U twee kwaliteitswijnen van kleine artisanale wijnhuizen. Wij selecteren de gepaste wijn op basis van uw persoonlijke voorkeur. 


€ 25,00

Wine Box (ter waarde van € 50)

In een stijlvolle geschenkdoos ontvangt U twee kwaliteitswijnen van kleine artisanale wijnhuizen. Wij selecteren de gepaste wijn op basis van uw persoonlijke voorkeur. 


€ 50,00

Wine Box (ter waarde van € 75)

In een stijlvolle geschenkdoos ontvangt U drie kwaliteitswijnen van kleine artisanale wijnhuizen. Wij selecteren de gepaste wijn op basis van uw persoonlijke voorkeur. 


€ 75,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2018

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2018 (Oudejaar).

Lees meer

Sterren op de Grasmat brengt 32.500 € op

Op zondag 2 september 2018 ging de vijfde editie van Sterren op de Grasmat door, een voetbaltornooi georganiseerd voor en door sterrenchefs. De opbrengst van dit initiatief (32.500 €) ging naar G-sport Vlaanderen, G-Sport KV Mechelen, G-Sport Nieuw Boechout, Ten Dries en Sjarabang vzw.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer