In de keuken zet Centpourcent volop in op verse producten en eigen creaties. Speciaal voor de Take Away afhaaldienst ontwikkelde onze ice tea-maker aan huis Pieter enkele nieuwe 'alcoholvrije pleziertjes' voor de feestdagen. Samen met onze huisbereide oliën, dips en sauzen biedt Centpourcent een origineel assortiment van 100% homemade producten, waarmee U uzelf en uw gasten tijdens de feestdagen kan overtuigen.

Mayonaise - Ketchup - Tabasco

Mayonaise - Ketchup - Tabasco

Assortiment homemade mayonaises, ketchup en tabasco:

- Basilicummayonaise
- Ras el hanout & limoen mayonaise
- Tomatenketchup
- Sriracha mayonaise
- Tabasco


€ 16,00

Dips & koude sauzen

Dips & koude sauzen

Assortiment verse dips voor het aperomoment:

- Mexicaanse Tomatensalsa
- Yoghurt-Munt dressing
- Chermoula dip
- Humus
- Kalamata tapenade


€ 16,00

Olie

Basilicum (100 ml)


€ 6,00

Ras-el-hanout (100 ml)


€ 6,00

Ansjovis (100 ml)


€ 6,00

Lavendel (100 ml)


€ 6,00

Koriander (100 ml)


€ 6,00

Bieslook (100 ml)


€ 6,00

Citroentijm (100 ml)


€ 6,00

Groene kruiden (100 ml)


€ 6,00

Look (100 ml)


€ 6,00

Ice Tea

Ice Tea I (200 ml)

Green tea – Zuring – Oranjebloesem


€ 4,00

Ice Tea II (200 ml)

Yzerkruid – Ciderazijn – Granny Smith appel


€ 4,00

Ice Tea III (200 ml)

Rode vruchten – Kers – Granaatappel


€ 4,00

Ice Tea IV (200 ml)

Exotic – Earl Grey – Mango – Ananas 


€ 4,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2018

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2018 (Oudejaar).

Lees meer

Sterren op de Grasmat brengt 32.500 € op

Op zondag 2 september 2018 ging de vijfde editie van Sterren op de Grasmat door, een voetbaltornooi georganiseerd voor en door sterrenchefs. De opbrengst van dit initiatief (32.500 €) ging naar G-sport Vlaanderen, G-Sport KV Mechelen, G-Sport Nieuw Boechout, Ten Dries en Sjarabang vzw.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer