Chef Axel brengt verrassende combinaties van smaken, kleuren en texturen samen in één box.
Bij onze Take Away afhaaldienst kan U kiezen uit vijf menu's:

• 
Ontdekken (3-gangenmenu)
• Ontdekken+ (3-gangenmenu all-in)
• Proeven (4-gangenmenu)
• Proeven+ (4-gangenmenu all-in)
• Bento Box For Kids (3-gangenmenu)


De verschillende gerechten worden samengebracht in een luxedoos per persoon.
Sommelier Pieter selecteerde voor de menu's aangepaste wijnen die U aan uw bestelling kan toevoegen. Zo verwent U uzelf en uw gasten met iets bijzonders en vooral van hoog culinair niveau!

Bento Box Ontdekken

3-gangenmenu (€ 54,00)

Cannelloni van tonijn - coquille
yuzu / boekweitnoedels / wasabi / algen

Fazant
groene kool / aardpeer / aardappelkroket / bospaddestoelen

Passievrucht - mango
popcorn / witte chocolade


€ 54,00

Bento Box Ontdekken +

3-gangenmenu all-in (€ 72.00)

Hapjes

•  Sashimi van zeebrasem - kimizu - ponzu - ganache miso-yuzu
•  Bavarois van geitenkaas - vijg - crumble van spek
•  Praline van ganzenlever met appel - zure room - boekweit
•  Rundstartaar - gebrande prei - haringkaviaar
•  Okonomiyaki - wasabimayonaise 

Menu

• Cannelloni van tonijn - coquille
yuzu / boekweitnoedels / wasabi / algen

• Fazant
groene kool / aardpeer / aardappelkroket / bospaddestoelen

• Passievrucht - mango
popcorn / witte chocolade

Koffiegarnituren

• Aardbei financier
• Koffieflan / Baileys
• Kers marshmallow
• Cremeux peer / vanille cake / walnoot

1 huisgemaakt broodje per 2 personen


€ 72,00

Bento Box Proeven

4-gangenmenu (€ 76.00)

Tartaar van rundsvlees - ganzenlever
kaffir limoen / rode biet 
 
Sint Jakobsvrucht
chorizo / geitenkaas / courgette / rode zuring / jus van peterselie

Hertenkalf
filet & schouder / ragout van bospaddestoelen / seizoensgroente / aardappelkroket
            
Chocolade - gember
toffee / hazelnoot / citrus


€ 76,00

Bento Box Proeven +

4-gangenmenu all-in (€ 94.00)

Hapjes

• Sashimi van zeebrasem - kimizu - ponzu - ganache miso-yuzu
• Bavarois van geitenkaas - vijg - crumble van spek
• Praline van ganzenlever met appel - zure room - boekweit
• Rundstartaar - gebrande prei - haringkaviaar
• Okonomiyaki - wasabimayonaise 

Menu

• Tartaar van rundsvlees - ganzenlever
kaffir limoen / rode biet 
 
• Sint Jakobsvrucht
chorizo / geitenkaas / courgette / rode zuring / jus van peterselie

• Hertenkalf
filet & schouder / ragout van bospaddestoelen / seizoensgroente / aardappelkroket
            
• Chocolade - gember
toffee / hazelnoot / citrus

Koffiegarnituren

• Aardbei financier
• Koffieflan / Baileys
• Kers marshmallow
• Cremeux peer / vanille cake / walnoot

1 huisgemaakt broodje per 2 personen


€ 94,00

Bento Box For Kids

3-gangenmenu (€ 42.00)

Hartige pannenkoek met krab
basilicummayonaise en spitskool

Zelfgemaakte fishsticks van kabeljauw
met tartaarsaus

Passievrucht - mango
popcorn / witte chocolade


€ 42,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2018

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2018 (Oudejaar).

Lees meer

Sterren op de Grasmat brengt 32.500 € op

Op zondag 2 september 2018 ging de vijfde editie van Sterren op de Grasmat door, een voetbaltornooi georganiseerd voor en door sterrenchefs. De opbrengst van dit initiatief (32.500 €) ging naar G-sport Vlaanderen, G-Sport KV Mechelen, G-Sport Nieuw Boechout, Ten Dries en Sjarabang vzw.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer