Elk jaar organiseert Restaurant Centpourcent voor Valentijn een Traiteur deLUXE-service, zodat U gezellig thuis met z'n tweeën kan genieten. Naast een origineel Valentijnsmenu in een stijlvolle box, ontvangt U bij een bestelling eveneens een heerlijke vinho espumante en een prachtig boeket bloemen van "Rozen De Groof" (Sint-Katelijne-Waver).

Afhaalmomenten

donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019, telkens van 16u-18u.

Take Away Valentijn 2019

Chef Axel Colonna-Cesari presenteert speciaal voor Valentijn een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu. Naast een origineel Valentijnsmenu in een stijlvolle box, ontvangt U bij een bestelling eveneens een heerlijke vinho espumante en een prachtig boeket bloemen van "Rozen De Groof" (Sint-Katelijne-Waver)

Afhaalmomenten

donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019, telkens van 16u-18u.

Bestellen kon tot en met zondag 10 februari 2019.


Chef Axel brengt verrassende combinaties van smaken, kleuren en texturen samen in één box.
Bij onze Take Away afhaaldienst voor Valentijn kan U kiezen uit twee menu's:

• Ontdekken+ (3-gangenmenu all-in)
• Proeven+ (4-gangenmenu all-in)


De verschillende gerechten worden samengebracht in een luxedoos.
Sommelier Pieter selecteerde voor de menu's aangepaste wijnen die U aan uw bestelling kan toevoegen.

Bento Box Ontdekken

3-gangenmenu all-in (€ 180,00 voor 2 personen)

Hapjes
• Gebrande makreel - venkel - appel & bottarga
• Sushi van zalm - wasabi & ponzu
• Bavarois van feta - olijven - gefermenteerde komkommer
• Rilette van varkensvlees - beukenzwam & zilverui

Menu
• Sint Jakobsvrucht
avocado - truffel
ganzenlever 

• Kalfslende
Edamame bonen - Smoked potatoes
gefermenteerde look

• Chocoladetaartje met saffraan
mango - macadamia

Inclusief koffieversnaperingen en huisgemaakt broodje


€ 180,00

Bento Box Proeven

4-gangenmenu all-in (€ 220,00 voor 2 personen)

Hapjes
• Gebrande makreel - venkel - appel & bottarga
• Sushi van zalm - wasabi & ponzu
• Bavarois van feta - olijven - gefermenteerde komkommer
• Rilette van varkensvlees - beukenzwam & zilverui

Menu
• Sint Jakobsvrucht
avocado - truffel
ganzenlever 

• Noordzeetong
knolselder - bieslook
Noilly Prat

• Kalfslende
Edamame bonen - Smoked potatoes
gefermenteerde look

• Chocoladetaartje met saffraan
mango - macadamia

Inclusief koffieversnaperingen en huisgemaakt broodje


€ 220,00


Blog

Sterren op de Grasmat brengt 32.500 € op

Op zondag 2 september 2018 ging de vijfde editie van Sterren op de Grasmat door, een voetbaltornooi georganiseerd voor en door sterrenchefs. De opbrengst van dit initiatief (32.500 €) ging naar G-sport Vlaanderen, G-Sport KV Mechelen, G-Sport Nieuw Boechout, Ten Dries en Sjarabang vzw.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer