Traiteur deLUXE Webshop

Wie de keuken van Centpourcent tijdens de sluiting niet kon missen, kon er terecht voor een take away menu dat erg in de smaak viel. Toch zal Centpourcent take away in de toekomst beperken tot bepaalde feestdagen, zoals voorheen. “We hechten veel belang aan het contact met onze gasten. De steun en feedback die we bij de take away hebben gekregen, heeft ons veel energie en moed gegeven. We zijn onze klanten heel dankbaar. Deze week zitten we samen met ons team om aan het nieuwe menu te werken. We merken dat iedereen geprikkeld is. De motivatie is enorm. We willen er allemaal opnieuw in vliegen.

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer