in de media - Restaurant Centpourcent - Gastronomisch genieten nabij Mechelen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

in de media


Recensies

"Restaurant Centpourcent tussen Antwerpen en Brussel
", Kris Kookt (20 december 2016)
"Trendy keuken
", Foodtaster (11 maart 2015)
"Proefwerk. Tafelnotities
", Sabato / De Tijd (Jan Scheidtweiler, 11 oktober 2014)
"Cent Pourcent in Mechelen
", RestoTest.be (10 juli 2013)
"Centpourcent
", Michelin België & Luxemburg 2012, 2013, 2014 (Beoordeling: een michelinster)
"Centpourcent
", Gault & Millau België 2012, 2013, 2014, 2015 (Beoordeling: 15/20, hoogste nieuwkomer met een hartje voor lievelingsadres)
"Cent Pour Cent
", Sensum.be - De Fijnproevers Gids
"Restaurant Centpourcent: weelderige en subtiele smaakdecoraties
", 6 minutes.be (11 juli 2011)
"Rapport: doe zo voort
", Magazine GvA (Bart De Clerck, 09-10 april 2011)
"Centpourcent, Sint-Katelijne-Waver
", Le Gourmand Belge (24 februari 2011)
"Mes & Vork: Sexy tartaar. Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver
", De Morgen Magazine (Willem Asaert, 19 februari 2011)
"Aan tafel: Centpourcent
", De Standaard Magazine & www.vierbordjes.be (Bruno Vanspauwen, 12 februari 2011)

Sterren op de grasmat

"BV's kloppen topchefs in 'Sterren op de Grasmat'
", Het Nieuwsblad (4 september 2016)
"Topchefs en bekende Vlamingen voetballen zondag aan Nekker voor goed doel
", Gazet van Antwerpen (1 september 2016)
"Restaurant La Durée wint derde 'Sterren op de Grasmat'
", Het Laatste Nieuws (21 september 2015)
"Topchefs worden sterren op de grasmat
", Het Nieuwsblad (30 juni 2015)
"Voetballen voor G-Sport
", GvA (30 juni 2015)
"Topchefs voetballen voor goed doel
", Culinaire Ambiance (30 juni 2015)
"Sterren op de Grasmat - 21 september 2015
" (30 juni 2015)

Reportages & Berichtgeving

"Nieuwe trend: almaar meer gerenommeerde restaurants bieden afhaaldienst aan tijdens feestdagen
", Gazet van Antwerpen (31 december 2016)
"Antwerpse chefs over hun ideale feestmenu en hun eigen eindejaarstradities
", Gazet van Antwerpen (20 december 2016)
"Nog meer luxe in één bord lijkt bijna onmogelijk
", Gazet van Antwerpen (17 december 2016)
"Terugblik op de Gala-avond van de Katelijnse Keien
", Sint-Katelijne-Waver.be (23 november 2015)
"Katelijnse Keien voor Den Overkant en Centpourcent
", MadeinMechelen.be (Bart De bruyn, 23 november 2015)
"De nieuwe meesterkoks: Axel Colonna-Cesari
", MCM MasterCooks Magazine (Nr. 7 - Herfst 2015)
"Nieuwe meesterkok met drie michelinsterren: Axel Colonna-Cesari
", De Meesterkoks van Belgie (Augustus 2015)
"Belgisch Paviljoen Milaan Expo 2015: Restaurant Centpourcent
", KwizienTV (12 mei 2015)
"Culinaria 2015: the Belgium Effect volgens Axel Colonna-Cesari
", Debic.com Blog (6 mei 2015)
"Michelin deelt opnieuw sterren uit aan restaurants in deze regio
", Het Nieuwsblad (19 november 2013)
"De Nocturnes van de Zavel
", 6minutes.be (november 2013)
"Nu reserveren, volgende week sterrenmenu
", Het Laatste Nieuws (24 augustus 2013), p. 42.
" Kenwood Cooking Chef in de praktijk ", Culinaire Saisonnier
(Lente 2013), p. 103-105.
" Sterrenrestaurant geeft foto's van gerechten mee ", Het Laatste Nieuws
(28 maart 2013)
"Jouw gerecht op het menu
", VAB Magazine (januari 2013)
"
Creatief met groenten. Spannende combinaties. Centpourcent Mechelen ", Passion HI. Trends en Traditie in de Gastronomie (Nr. 11 - 2012), p. 58-63.
" De ultieme dorade in zoutkorst voor kerstavond ", Bo Magazine
(Nr. 57 - December 2012/Januari 2013).
"Traiteur deluxe
", Sabato/De Tijd (15 december 2012)
"Feestelijk vijfgangenmenu van sterrenchef Axel Colonna-Cesari
", Knack (2 december 2012)
"
Wat schaft de pot [bijdrage over personeelseten ", JAM Magazine (November 2012)
" De 10 favoriete adressen van Axel Colonna-Cesari ", Culinaire Ambiance
(Nr. 27.9 - November 2012), p. 62-66.
"Axel Colonna-Cesari tweede jaar op rij sterrenchef
", Het Nieuwsblad (20 november 2012)
"Michelin. Mechelse restaurants behouden sterren
", GvA (20 november 2012)
"Sterrenchef kookt vergeten gerechten
", Het Nieuwsblad (19 november 2012)
"Centpourcent
", Pittig Magazine Antwerpen 2012
"
«De tijd dat de chef niet uit de keuken kwam, is voorbij» ", GvA (Johan Van Baelen, 18 augustus 2012)
"Nominatie voor Beste Benelux Groenterestaurant 2013
", www.eetmeergroenten.info (12 mei 2012)
"Chef Axel Colonna-Cesari op Batibouw Live Cooking @ Neff
", Neff Belgium (Youtube.com, 28 maart 2012)
"Gemeente huldigt verdienstelijke inwoners
", GvA (23 april 2012)
" Sterrenrestaurants lokken meer klanten ", GvA
(2 december 2011)
" Topchefs leerden stiel in Mechels restaurant ", GvA
(24 november 2011)
"Axel Colonna-Cesari, de driesterrenman
", Eating.be (23 november 2011)
"Erkenning voor Generatie Groentetuin
", De Standaard (22 november 2011)
" Centpourcent
beloond met ster na tien maanden ", Het Laatste Nieuws (22 november 2011)
" Drie sterren in drie restaurants voor Alex ", GvA
(22 november 2011)
" Sterrenmaker haalt derde ster in evenveel zaken ", Het Nieuwsblad
(22 november 2011)
"Centpourcent kaapt eerste ster weg tien maanden na opening
", Het Nieuwsblad (22 november 2011)
"Restaurant Centpourcent heeft eerste ster beet
", Reflex Mechelen (21 november 2011)
"Centpourcent pas open en al 15/12
", Het Nieuwsblad (15 november 2011)
"Ontdekken - Proeven - Genieten
", Look-Out Antwerpen (Nr. 26 - 2012)
"Genieten van gastronomie en luxe
", Steps Deluxe Antwerpen (Nr. 15 - 12 september 2011)
"Kook met Axel Colonna-Cesari. Restaurant Centpourcent
", Horeca Revue. Nationaal Vaktijdschrift voor de Horeca (Nr. 5 - Juni 2011) - pdf
"Centpourcent. Eindeloos genieten
", Bo-Magazine (Nr. 46 - Zomer 2011)
" Taste Restaurant Centpourcent ", Horeca Magazine
(Nr. 101 - April 2011), p. 40-51.
"Taste ID: Nieuwkomer. Centpourcent
", Steps City Magazine Mechelen-Lier (6 maart 2011)
"Centpourcent
", Exquis Magazine (Nr. 42 - Voorjaar 2011)
"Centpourcent
", De Tijd (5 februari 2011)
"100% Axel
", Lazymonday.be (2 februari 2011)
"Restaurant Centpourcent opent de deuren
", GvA (20 januari 2011)
"Sterrenchef opent restaurant in Sint-Katelijne-Waver
", Het Nieuwsblad (23 november 2010)


Radio & Televisie

"Groene asperges gebakken - gezond gerecht op sterrenniveau
", Healthlab (9 januari 2017)
"Tagliatelle van knolselder - gezond gerecht op sterrenniveau
", Healthlab (19 september 2016)
"Traiteur deLUXE Kerst 2013
", VTM Nieuws (24 december 2013)
"Masterclass 2012
", Kanaal Z (1 december 2012)
"Masterclass 2012
", Kanaal Z (27 oktober 2012)
"Reportage vanuit restaurant Centpourcent
", Radio 2 (19 september 2012)
"Masterchef
", VTM (augustus 2012)
"Olie & Azijn
", De Madammen (Radio 2, 1 april 2011)
"Komen eten
", VT4 (december 2010 / februari 2011)

Antwerpsesteenweg 1 - 2860 Sint-Katelijne-Waver | Tel. +32 (0)15 63 52 66 - Email: info@centpourcent.be
Tijdens uw bezoek aan www.centpourcent.be gelden onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu