Openingstijden Centpourcent tête à tijd

De Belgische overheid heeft beslist dat vanaf maandag 19/10/2020 alle restaurants gesloten blijven om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken.
Door deze maatregel is ook Restaurant Centpourcent genoodzaakt om alle reservaties te annuleren en de deuren van maandag 19 oktober tot en met 16 november ten minste te sluiten.


Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en zien er naar uit U op een later tijdstip opnieuw bij ons te mogen begroeten.
Reserveringen of wijzigingen kunnen zoals steeds via onze onlinekalender of telefonisch worden gemaakt.

We wensen U en uw familie, vrienden een goede gezondheid toe!

Uitkijkend u in de toekomst te mogen verwelkomen in Centpourcent.    Anneleen & Axel 

De bestellingen in het restaurant worden opgenomen

Open van  dinsdag tot en met zaterdag.
Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.


 

Blog

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Okt - Nov 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend en feestdagen een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer