Openingstijden Centpourcent 

We hopen dat u en uw familie in goede gezondheid verkeren en hopen op een spoedige heropstart van Restaurant Centpourcent!

De Belgische overheid heeft beslist dat alle restaurants gesloten blijven om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken.
Door deze maatregel is ook Restaurant Centpourcent genoodzaakt om alle reservaties tijdens de maand MEI te annuleren

MAAR

Ook in deze bijzondere tijden waarin restaurants nog steeds noodgedwongen de deuren dicht moeten houden, hoeft het aan gezelligheid thuis bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Menu's en afhaalgerechten kunnen eenvoudig via onze webshop besteld worden.

Naast ons uitgebreid Takeaway-aanbod bereidt het keukenteam van Centpourcent op vrijdag 23 en zaterdag 24 april, vrijdag 30 april & zaterdag 1 mei ook een heerlijk vijfgangenmenu als diner voor, dat op de kamer in het Van der Valk Hotel (Rode Kruisplein 1-4, Mechelen) wordt geserveerd. Reserveren voor deze formule (incl. overnachting & ontbijt), waarbij de hotelgasten genieten van een gezellige avond ' op restaurant' kan via de website van Roomservice. (vanaf 368 € per 2 personen/overnachting)

Beschikt u over een cadeaubon die vervalt Januari - Februari  - Maart - April  - Mei 2021?  
Geen zorgen, wij verlengen uw cadeaubon. Als de horeca heropstart is uw bon 8 maanden geldig.

De bestellingen in het restaurant worden opgenomen

Open van woensdag tot en met zaterdag.
Gesloten op zondag, maandag en dinsdag.


 

Blog

Centpourcent Takeaway

Ook in deze bijzondere tijden waarin restaurants nog steeds noodgedwongen de deuren dicht moeten houden, hoeft het aan gezelligheid thuis bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Centpourcent wil daartoe met een Takeaway-afhaalservice bijdragen. Restaurant Centpourcent richt daarom op vrijdag, zaterdag en feestdagen een Takeaway-afhaalservice in, zodat U de gastronomische 3- en/of 4-gangenmenu's en à-la-carte-gerechten (ook vegetarisch) van Chef Axel Colonna-Cesari bij U in huis kan halen.

Lees meer

Centpourcent on the road: RoomService & Van der Valk Road Trip

Ken je iemand die wel van een weekendje weg houdt? Kan hij of zij genieten van een culinaire ervaring? Doe mee met de Van der Valk Road Trip en ontdek de mooie uitzichten op de route van Mechelen naar Luik.

Lees meer

Centpourcent Room Service Menu @ Van der Valk Hotel Mechelen - Samen Solidair

Geniet van een gastronomische avond en kom zalig tot rust in één van de luxekamers van het Van der Valk Hotel te Mechelen. Tijdens de maand april gaat per geboekte kamer een deel van de opbrengst naar Foundation Mechelen.

Lees meer