Openingstijden

De bestellingen in het restaurant worden opgenomen

Open van  dinsdag tot en met zaterdag. Gesloten op zondag, maandag, dinsdag en feestdagen.
Cadeaubonnen kunnen steeds worden afgehaald na telefonisch contact.

De Belgische overheid heeft beslist dat vanaf zaterdag 14/03/2020 alle restaurants gesloten blijven om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken. Door deze maatregel is ook Restaurant Centpourcent genoodzaakt om alle reservaties te annuleren en de deuren van zaterdag 14 maart tot en met ten minste 8 juni te sluiten.
Tijdens het weekend in de periode van Pasen tot en met Hemelvaart organiseerden wij een Take Away Afhaalservice. Verdere afhaalmomenten zijn op dit moment nog niet gepland.

De laatste gepubliceerde cijfers van de Nationale Raad zijn hoopgevend. We hopen dat u en uw familie in goede gezondheid verkeren en hopen op een spoedige heropstart van Restaurant Centpourcent! 

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en zien er naar uit U op een later tijdstip opnieuw bij ons te mogen begroeten.
Reserveringen of wijzigingen kunnen zoals steeds via onze online-kalender of telefonisch worden gemaakt. Cadeaubonnen met een afloopdatum in april/mei 2020 worden automatisch met drie maanden verlengd.

Centpourcent biedt in het restaurant plaats aan 42 personen. In de Private Dining Room verwelkomen we elke dag groepen (tot 20 personen), evenwel enkel na reservatie.

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer