Menu's

U kan tijdens uw bezoek uit verschillende seizoensgebonden menu's kiezen. Elk menu is ook verkrijgbaar met aangepaste wijnen, bieren of ice tea's
Sterrenchef Axel prikkelt uw zintuigen met nieuwe gastronomische menu's:
Ontdekken - Proeven - Genieten - Eindeloos genieten.

Ontdekken

marktmenu met 3 gangen
uitsluitend 's middags verkrijgbaar

€ 48,00
— met aangepaste wijnen € 66,00


Lees meer

Proeven

gastronomisch 4-gangenmenu
niet verkrijgbaar op vrijdagavond & zaterdagavond

€ 76,00
— met aangepaste wijnen € 106,00


Lees meer

Genieten

gastronomisch 5-gangenmenu
niet verkrijgbaar op zaterdagavond

€ 88,00
— met aangepaste wijnen € 124,00


Lees meer

Eindeloos Genieten

gastronomisch 6-gangenmenu

€ 102,00
— met aangepaste wijnen € 144,00


Lees meer

Eindeloos Genieten +

gastronomisch 7-gangenmenu op vrijdagavond & zaterdagavond
€ 118,00
— met aangepaste wijnen € 166,00


Lees meer

Super Saturday

3-gangenmenu met aangepaste wijnen en aperitief voor jongeren tot 30 jaar

€ 48,00 met aangepaste wijnen


Lees meer



* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn. Wij houden in de menu's graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.

Blog

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau toch?

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer