Menu's

U kan tijdens uw bezoek uit verschillende seizoensgebonden menu's kiezen of zelf een keuze maken uit meerdere gerechten. Elk menu is ook verkrijgbaar met aangepaste wijnen, bieren of ice tea's
In juni prikkelt sterrenchef Axel uw zintuigen met nieuwe gastronomische menu's:
Ontdekken - Proeven - Genieten - Eindeloos genieten.

Ontdekken

marktmenu met 3 gangen
niet verkrijgbaar op vrijdagavond, zaterdagavond en op de vooravond van een feestdag

€ 46,00
— met aangepaste wijnen € 64,00


Lees meer

Proeven

gastronomisch 4-gangenmenu
niet verkrijgbaar op zaterdagavond

€ 74,00
— met aangepaste wijnen € 106,00


Lees meer

Genieten

gastronomisch 5-gangenmenu
meest gekozen menu

€ 86,00
— met aangepaste wijnen € 122,00


Lees meer

Eindeloos Genieten

gastronomisch 6-gangenmenu op zaterdagavond
mét de specialiteit van Chef Axel: kingkrabpoten, gegrild met tijm en lookcrème

€ 102,00
— met aangepaste wijnen € 144,00


Lees meer

100% Sweet

dessertmenu (vier of vijf gangen)
niet verkrijgbaar in Centpourcent tête-à-tijd

€ 70,00 voor 4 gangen
— met aangepaste wijnen* € 98,00
€ 80,00 voor 5 gangen

— met aangepaste wijnen* € 114,00


Lees meer

Super Saturday

3-gangenmenu met aangepaste wijnen en aperitief voor jongeren tot 30 jaar

€ 48,00 met aangepaste wijnen


Lees meer



* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn. Wij houden in de menu's graag rekening met uw individuele voorkeur. Indien gewenst, passen wij de gerechten aan (b.v. vegetarische schotels, allergie voor bepaalde ingrediënten). Speciale wensen kan u bij de reservatie aangeven.

Blog

CoronaSafe @ Centpourcent tête-à-tijd

De veiligheid en gezondheid van onze klanten, leveranciers en personeel is en blijft van het allergrootste belang. Om het risico op een verdere verspreiding van het Coronavirus maximaal te beperken, volgen we nauwgezet alle richtlijnen voor een veilige heropstart van de horeca en vragen we onze klanten de veiligheidsregels te respecteren. Dit blogartikel bevat enkele belangrijke aanbevelingen in het kader van uw restaurantbezoek alsook informatie over bijkomende maatregelen en hygiënevoorschriften, waarnaar in Centpourcent tête-à-tijd onze bijzondere aandacht gaat.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer