Schenk verwennerij!

Bent U op zoek naar een origineel geschenk voor een echte levensgenieter, dan zit U met een cadeaubon van Centpourcent gegarandeerd goed!

* Wanneer U online bestelt, ontvangt U na betaling onmiddellijk de cadeaubon in uw mailbox.
* Elke waardebon heeft een duur van één jaar en is enkel inwisselbaar in Restaurant Centpourcent.
* De cadeaubon-deLUXE (in een mooie geschenkverpakking) kan U enkel in het restaurant verkrijgen.

Om een passende e-cadeaubon te vinden, selecteert U hieronder het aantal personen en het gewenste menu. Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijkheid om zelf een waarde aan deze cadeaubon toe te kennen, die door de ontvanger in Centpourcent vrij besteed kan worden.

Indien de toepassing hieronder niet volledig zichtbaar is, kan u de Webshop in een nieuw venster openen.

Blog

Menukaart Take Away Eindejaar 2018

Elk jaar organiseert Restaurant Centpourcent tijdens de feestdagen en met Valentijn een Traiteur deLUXE-service, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische gerechten kan genieten. De bestellingen voor Take Away met Eindejaar zijn afgesloten. Bekijk hier de afhaalmenu's die Chef Axel dit jaar bereidde.

Lees meer

Sterren op de Grasmat brengt 32.500 € op

Op zondag 2 september 2018 ging de vijfde editie van Sterren op de Grasmat door, een voetbaltornooi georganiseerd voor en door sterrenchefs. De opbrengst van dit initiatief (32.500 €) ging naar G-sport Vlaanderen, G-Sport KV Mechelen, G-Sport Nieuw Boechout, Ten Dries en Sjarabang vzw.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer