Of het nu kreeft, vis, vlees, wild of vegetarisch is, met de Takeaway-afhaaldienst haalt U gemakkelijk volgende éénpansgerechten in huis. Een éénpansgerecht is een volledige maaltijd die in een enkele schotel wordt klaargemaakt. U heeft enkel een warmeluchtoven nodig. Chef Axel maakt van dit eenvoudig concept een culinair hoogstandje om van te genieten.

Vis & Kreeft

Stoofpotje Tarbot

schorseneer / girolle
emulsie melk & kervel


€ 36,00

Kreeft

mosselen / garnalen
fijne groenten / Noilly Prat


€ 48,00

Vlees

Gegrild rundsvlees

peterseliewortel / portabella 
krielaardappel / chimichurri


€ 34,00

Ravioli van fazant

(Restyled 'vol-au-vent')
zwezerik / sponszwam / aardpeer


€ 38,00

Veggie

Mafaldine

courgette / edamame 
peterseliewortel / sucrine


€ 28,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2022

In Restaurant Centpourcent worden alle voorbereidingen getroffen om een succesvol Traiteur deLuxe-afhaaldienst te organiseren, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten.

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer