Take Away Eindejaar 2020

U viert met eindejaar liever thuis, gezellig in eigen kring? Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten.

Afhaalmomenten

donderdag 24 december, 10u-16u
vrijdag 25 december, 10u-12u
donderdag 31 december, 10u-16u
vrijdag 1 januari, 10u-12u

NIEUW !! Afhaalpunten
Deli Shop - Korenmarkt 23 - 2800 Mechelen
Centpourcent - Antwerpsesteenweg 1 - 2860 Sint Katelijne Waver

Bestellen kan tot 20 december (Kerst) of 27 december (Oudejaar).


Maak vrij uw keuze uit ons uitgebreid aanbod à la carte gerechten of menu's, die Chef Axel Colonna-Cesari voor de Take Away afhaaldienst van Centpourcent heeft voorbereid.
Online bestellen in vier stappen:
- Bekijk ons assortiment en stel uw bestelling samen ("winkelwagentje")
- Selecteer de afhaaldatum & afhaalpunt
- Vul uw persoonlijke gegevens in
- Controleer en bevestig uw bestelling

Hapjes & oesters

5 koude en warme (*) hapjes in een Bento Box

- Thaise steak tartaar - papaja 
- Kreeft - aardappel - zeekraal - kimizu  
- Hamashi - wasabi - zeesla - yuzu - bubu arare
- Zalm 40°C - mierikswortel - komkommer - waterkers
- Homemade Pizzasticks - parmezaan - mozzarella - basilicum(*)


€ 16,00

Tapas deLUXE (koud & warm*)

- Hamashi  - zeesla - yuzu - bubu arare
- Muffin bloedworst - appel
- Kalfstartaar "Ibiza Style"
- Kreeft - gerookte zalm - bieslook
- Rode biet soes - gerookte paling - braambes
- Homemade pizzasticks - parmezaan - mozzarella - basilicum (*)
- Patatas bravas - tomaat - aioli (*)
- Gelakte duivenbil - soja - koriander - chilipeper (*)


€ 19,00

Franse oesters Marennes d’Oléron (6 st.)

oesterbrood - sjalottenvinaigrette
(De oesters zijn bij afhaling reeds geopend)
 


€ 20,00

Voorgerechten

Secreto N°7

tartaar van rundsvlees
crème oester & koolrabi
 


€ 25,00

Ganzenlever

gerookte kobu / rode biet / appel / avocado
 


€ 26,00

Kabeljauw

zeeuwse schelpjes / kervel / dashi
 


€ 28,00

Cannelloni van courgette

pesto / olijven /  ricotta


€ 22,00

Fonds & Soepen

Richtwaarde: 1 liter soep per 3 personen

Kreeftenbisque met garnituur (per liter)

kreeftenvlees - bieslook - opgeklopte room


€ 23,00

Witloofsoep met garnituur (per liter)

met handgepelde grijze garnalen & bieslook


€ 22,00

Heldere wildbouillon van fazant met garnituur (per liter)

groentenjulienne & fazant
 


€ 22,00

Gevogelte fond (per liter)


€ 12,00

Wildfond: haas, ree (per liter)


€ 18,00

Kalfsfond (per liter)


€ 18,00

Kazen

Kaasschotel als hoofdgerecht (350 gr.)

Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen,
verfijnd door kaasmeester Harry Schockaert
vergezeld van noten, druiven en dadelcake


€ 22,00

Kaasschotel als nagerecht (200 gr.)

Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen,
verfijnd door kaasmeester Harry Schockaert
vergezeld van noten, druiven en dadelcake


€ 16,00

Nagerechten

Chocolade

peer / bergamot


€ 14,00

Mango & kokosnoot

jasmijn / yuzu


€ 14,00

Koffiegarnituur (per persoon)

- Sablé pecannoot  - cheesecake - dadel
- Pâtes de fruits pompelmoes  - bloedsinaas - rozenblad
- Wortel marshmallow - duindoornbes - speculaaskruiden
- Madeleine framboos - hibiscus
 


€ 7,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2020

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2020 (Oudejaar).

Lees meer

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Nov - Dec 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer