Takeaway Eindejaar 2022


U viert met eindejaar liever thuis, gezellig in eigen kring? Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten.
 

Afhaalmomenten
​​​​Zaterdag 24 december, 12u-16u
Zondag 25 december, 10u-12u

Zaterdag 31 december, 12u-16u
Zondag 1 januari, 10u-12u​​ 

Bestellen kan tot
19 december (Kerst) of 26 december (Oudejaar).

Praktische informatie



Chef Axel brengt verrassende combinaties van smaken, kleuren en texturen samen in één box.

• Ontdekken (3-gangenmenu)
• Ontdekken+ (3-gangenmenu all-in)
• Proeven (4-gangenmenu)
• Proeven+ (4-gangenmenu all-in)


De verschillende gerechten worden samengebracht in een luxedoos per persoon.
Sommelier Jeroen selecteerde voor de menu's aangepaste wijnen die U aan uw bestelling kan toevoegen. Zo verwent U uzelf en uw gasten met iets bijzonders en vooral van hoog culinair niveau!

Bento Box Ontdekken

3-gangenmenu (€ 59,00)

• Sint - jakobsvrucht & algen
mierikswortel / zeekraal / dille 

• Hertenkalf
saus " Grand Veneur " / aardappelkroket / seizoensgroenten / bospaddenstoelen

• Mango & saffraan
koffie / hazelnoot


€ 59,00

Bento Box Ontdekken +

3-gangenmenu all-in (€ 86.00)

Hapjes

- Tataki tonijn - ponzu - bergamot - rammenas
- Kreeft & gerookte zalm - bieslook - myoga - zure room
- Gamba "Garrucha" - avocado - green meat radijs - keffir
- Kalfstartaar - chawanmushi - Parijse paddenstoel - sojaparels
- Thaise groene currysoep - mosselen - limoenblad - citroengras (*)

Menu

• Sint - jakobsvrucht & algen 
mierikswortel / zeekraal / dille 

• Hertenkalf
saus " Grand Veneur " / aardappelkroket / seizoensgroenten / bospaddenstoelen

Mango & saffraan
koffie / hazelnoot

Koffiegarnituren

- Mini-eclair - hibiscus - framboos
- Chocoladetruffel - gin-tonic - limoen
- Pâtes de fruits olijfolie - vanille 
- Brownie pistache - pompoen - passievrucht 

2 huisgemaakte broodjes per persoon


€ 86,00

Bento Box Proeven

4-gangenmenu (€ 84.00)

• Gerookte paling
aardappelcrème / haringkaviaar / prei

• Stoofpotje tarbot
schorseneer / girolle / emulsie melk & kervel

• Ravioli van fazant (Restyled 'vol-au-vent')
zwezerik / sponszwam / aardpeer

• Banaan  & karamel 
pastinaak / gember


€ 84,00

Bento Box Proeven +

4-gangenmenu all-in (€ 110.00)

Hapjes

- Tataki tonijn - ponzu - bergamot - rammenas
- Kreeft & gerookte zalm - bieslook - myoga - zure room
- Gamba "Garrucha" - avocado - green meat radijs - keffir
- Kalfstartaar - chawanmushi - Parijse paddenstoel - sojaparels
- Thaise groene currysoep - mosselen - limoenblad - citroengras (*)

Menu

• Gerookte paling
aardappelcrème / haringkaviaar / prei

• Stoofpotje tarbot
schorseneer / girolle / emulsie melk & kervel

• Ravioli van fazant (Restyled 'vol-au-vent')
zwezerik / sponszwam / aardpeer

• Banaan  & karamel 
pastinaak / gember 

Koffiegarnituren

- Mini-eclair - hibiscus - framboos
- Chocoladetruffel - gin-tonic - limoen
- Pâtes de fruits olijfolie - vanille 
- Brownie pistache - pompoen - passievrucht 

2 huisgemaakte broodjes per persoon


€ 110,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2022

In Restaurant Centpourcent worden alle voorbereidingen getroffen om een succesvol Traiteur deLuxe-afhaaldienst te organiseren, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten.

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer