Eénpansgerechten – eenvoudig, verfijnd en vol smaak
Of het nu kreeft, vis, vlees, wild of vegetarisch is, met onze Takeaway-afhaaldienst haalt u moeiteloos heerlijke éénpansgerechten in huis.
Een éénpansgerecht is een volledige maaltijd, zorgvuldig bereid in één enkele schotel.
U heeft enkel een warmeluchtoven nodig om het gerecht op te warmen — ideaal voor wie graag thuis geniet zonder stress in de keuken.
Chef Axel tilt dit eenvoudige concept naar een hoger niveau en maakt van elk éénpansgerecht een culinair hoogstandje om van te genieten..
Vis & Kreeft
Voor ons kreeftgerecht hanteren we als richtwaarde 1 kreeft per persoon (± 480 gram).
Tarbot & gamba
gegrild / knolselder / prei / beurre noisette
Voor een verfijnde toets introduceert Chef Axel een saus op basis van kreeftgarum
€ 42,00
Kreeft
mosselen / garnalen
fijne groenten / Noilly Prat
€ 52,00
Gevogelte & Wild
Hertenfilet
pompoen / pastinaak / spruiten / aardappelkroket
€ 42,00
Vol-au-vent Hoevekip
fijne groenten / aardappelkroket / romige saus
€ 38,00
Veggie
Stoofpotje schorseneer & paddenstoel
gebrande prei / wintertruffel / mousseline aardpeer
Voor een verfijnde toets introduceert Chef Axel een jus op basis van gefermenteerde ui
€ 32,00



