Soep, Fond & Brood – huisgemaakt en vol smaak

Maak uw feestmenu compleet met onze huisgemaakte soepen, fond en ambachtelijk brood, bereid door Chef Axel en zijn team.
Onze soepen worden dagelijks vers bereid en vormen een perfecte, lichte start van uw maaltijd.
De fond geeft extra diepgang aan uw gerechten en is ideaal om sauzen of stoofgerechten te verfijnen.
En met ons versgebakken brood haalt u de geur en smaak van de keuken van Centpourcent gewoon in huis.
Eenvoudige ingrediënten, met liefde en vakmanschap omgetoverd tot pure smaak.

Soepen

Voor onze soepen hanteren we als richtwaarde 1 liter voor 3 personen.

Kreeftenbisque met garnituur

kreeftenvlees / bieslook / opgeklopte room


€ 26,00

Heldere wildbouillon van fazant met garnituur

groentenjulienne / fazant


€ 24,00

Velouté wintergroenten & garnalen

pastinaak / knolselder / witte selder


€ 26,00

Fonds (per liter)

Gevogeltefond


€ 14,00

Wildfond


€ 20,00

Brood

Brood

2 huisgemaakte broodjes per persoon


€ 6,00


Blog

Gault&Millau Belux Guide Edition 2026

Hard werken wordt beloond. Met trots delen we dat we in de Gault&Millau-gids zijn gestegen van 15 naar 15,5/20 een mooie erkenning die voelt als een bekroning op ons werk.

Lees meer

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Haal meer uit onze website dankzij cookies

Deze website gebruikt cookies en andere technologieën om uw gebruiksgemak te verhogen en anonieme gegevens te verzamelen waarmee wij onze webpagina's kunnen verbeteren.

Ik accepteer alle cookies Cookies weigeren Stel uw voorkeuren in