Kaas & Nagerecht – een elegante afsluiter

Sluit uw feestmaal af in stijl met een selectie fijne kazen en huisgemaakte nagerecht, zorgvuldig bereid door Chef Axel en zijn team.
Onze kaasschotel combineert karaktervolle kazen met bijpassende garnituren, terwijl de desserts zorgen voor een zoete, verfijnde afsluiting van uw gastronomische ervaring.
De perfecte balans tussen hartig en zoet, en een waardige finale voor uw Centpourcent-traiteurmenu.

Kaas

Kaasschotel (250g gram/per portie)

Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen,
verfijnd door kaasmeester Harry Schockaert
vergezeld van noten, druiven, dadelcake
rozijnenbrood


€ 24,00

Nagerecht

Chocolade & mandarijn

Valhrona puur / krokante praliné / mandarijn / mascarpone 


€ 18,00

Koffiegarnituren

Assortiment per persoon

- Pâtes de fruits - kweepeer - vanille 
- Macaron - yuzu - cacaoboter 
- Sablé - kastanje - sinaas 
- Brownie - grof zeezout - olijfolie


€ 14,00


Blog

Gault&Millau Belux Guide Edition 2026

Hard werken wordt beloond. Met trots delen we dat we in de Gault&Millau-gids zijn gestegen van 15 naar 15,5/20 een mooie erkenning die voelt als een bekroning op ons werk.

Lees meer

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Haal meer uit onze website dankzij cookies

Deze website gebruikt cookies en andere technologieën om uw gebruiksgemak te verhogen en anonieme gegevens te verzamelen waarmee wij onze webpagina's kunnen verbeteren.

Ik accepteer alle cookies Cookies weigeren Stel uw voorkeuren in