Takeaway Kerst 2025
Viert u Kerst liever thuis, in een gezellige, huiselijke sfeer?
Restaurant Centpourcent biedt tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst,
zodat u ook aan uw eigen tafel kunt genieten van onze gastronomische gerechten.
Afhaalmomenten
Woensdag 24 december, 11u30 - 15u30
Donderdag 25 december, 10u00 - 12u00
Bestellingen kunnen geplaatst worden tot vrijdag 19 december 2025 om 18.00 uur.
Na deze datum kunnen take-awaybestellingen helaas niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.
Praktische informatie
- Online bestellen in vier stappen: (1) stel uw bestelling samen door producten in het winkelmandje te plaatsen, (2) selecteer de afhaaldatum, (3) vul uw persoonlijke gegevens in, (4) controleer en bevestig uw bestelling.
- Na het plaatsen van een bestelling via de webshop ontvangt u binnen de 24u een bevestiging per e-mail.
Indien u deze niet heeft ontvangen, gelieve ons telefonisch te contacteren. - Gelieve bestellingen voor verschillende adressen in afzonderlijke bestellingen op te geven, zodat we bij het inpakken daarmee rekening kunnen houden.
- Afhaling van de bestelling(en) gebeurt in restaurant Centpourcent (Antwerpsesteenweg 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver) op de vastgelegde tijdstippen. Betalen gebeurt ter plaatse, contant of via Bancontact, Visa of Mastercard.
Het verpakkingsmateriaal hoeft niet teruggebracht te worden en alle producten kunnen tot drie dagen na afhaling in de koelkast bewaard worden.
Chef Axel brengt verrassende combinaties van smaken, kleuren en texturen samen in één verfijnde box.
Elke box is met zorg samengesteld zodat u, ook thuis, kunt genieten van een gastronomische beleving op het niveau van Restaurant Centpourcent.
Kies uw menu
• Ontdekken (3-gangenmenu)
• Ontdekken+ (3-gangenmenu all-in)
• Proeven (4-gangenmenu)
• Proeven+ (4-gangenmenu all-in)
De verschillende gerechten worden samengebracht in een luxedoos per persoon, praktisch en stijlvol gepresenteerd.
Sommelier Bram selecteerde bij elk gerecht aangepaste wijnen die u eenvoudig aan uw bestelling kunt toevoegen.
Zo verwent u uzelf en uw gasten met iets bijzonders — culinair verfijnd, feestelijk.
Bento Box Ontdekken
3-gangenmenu (€ 68,00)
• Tarbot & prei
gegrild / prei / beurre noisette
Voor een verfijnde toets introduceert Chef Axel een saus op basis van kreeftgarum
• Hertenfilet
pompoen / pastinaak / spruiten / aardappelkroket
• Chocolade & mandarijn
Valhrona puur / krokante praliné / mandarijn / mascarpone
€ 68,00
Bento Box Ontdekken +
3-gangenmenu all-in (€ 98.00)
Hapjes
- Gerookte paling - groene appel - selder - dille - lavas
- Wilde gamba - komkommer - shiso - yuzu - zwarte sezam
- Parmezaan & truffel - paddenstoelen - ponzu
- Gerijpt rundsvlees - gember - soja - krokant sjalot
- Soepje van schorseneer - amandelmelk - citroengras (*)
Menu
• Tarbot & prei
gegrild / prei / beurre noisette
Voor een verfijnde toets introduceert Chef Axel een saus op basis van kreeftgarum
• Hertenfilet
pompoen / pastinaak / spruiten / aardappelkroket
• Chocolade & mandarijn
Valhrona puur / krokante praliné / mandarijn / mascarpone
Koffiegarnituren
- Pâtes de fruits - kweepeer - vanille
- Macaron - yuzu - cacaoboter
- Sablé - kastanje - sinaas
- Brownie - grof zeezout - olijfolie
2 huisgemaakte broodjes per persoon
€ 98,00
Bento Box Proeven
4-gangenmenu (€ 92.00)
• Sint Jakobsvrucht
gebrand / aardpeer / hazelnoot / citrus
• Tarbot & prei
gegrild / prei / beurre noisette
Voor een verfijnde toets introduceert Chef Axel een saus op basis van kreeftgarum
• Hertenfilet
pompoen / pastinaak / spruiten / aardappelkroket
• Chocolade & mandarijn
Valhrona puur / krokante praliné / mandarijn / mascarpone
€ 92,00
Bento Box Proeven +
4-gangenmenu all-in (€ 122.00)
Hapjes
- Gerookte paling - groene appel - selder - dille - lavas
- Wilde gamba - komkommer - shiso - yuzu - zwarte sezam
- Parmezaan & truffel - paddenstoelen - ponzu
- Gerijpt rundsvlees - gember - soja - krokant sjalot
- Soepje van schorseneer - amandelmelk - citroengras (*)
Menu
• Sint Jakobsvrucht
gebrand / aardpeer / hazelnoot / citrus
• Tarbot & prei
gegrild / prei / beurre noisette
Voor een verfijnde toets introduceert Chef Axel een saus op basis van kreeftgarum
• Hertenfilet
pompoen / pastinaak / spruiten / aardappelkroket
• Chocolade & mandarijn
Valhrona puur / krokante praliné / mandarijn / mascarpone
Koffiegarnituren
- Pâtes de fruits - kweepeer - vanille
- Macaron - yuzu - cacaoboter
- Sablé - kastanje - sinaas
- Brownie - grof zeezout - olijfolie
2 huisgemaakte broodjes per persoon
€ 122,00
Chocolade & mandarijn
Bier in bak (24 flesjes, ...
Centpourcent Bier Blond A ...
Totaal:€ 99,00



