Take Away Valentijn 2018

Chef Axel Colonna-Cesari presenteert speciaal voor Valentijn een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu. Naast een origineel Valentijnsmenu in een stijlvolle box, ontvangt U bij een bestelling eveneens een heerlijke vinho espumante en een prachtig boeket bloemen van "Rozen De Groof" (Sint-Katelijne-Waver)

Afhaalmomenten

woensdag 14, donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2018, telkens van 16u-18u.

Bestellen kan tot en met zaterdag 10 februari 2018.


Chef Axel brengt verrassende combinaties van smaken, kleuren en texturen samen in één box.
Bij onze Take Away afhaaldienst voor Valentijn kan U kiezen uit twee menu's:

• Ontdekken+ (3-gangenmenu all-in)
• Proeven+ (4-gangenmenu all-in)


De verschillende gerechten worden samengebracht in een luxedoos.
Sommelier Jeroen selecteerde voor de menu's aangepaste wijnen die U aan uw bestelling kan toevoegen.

Bento Box Ontdekken

3-gangenmenu all-in (€ 180,00 voor 2 personen)

Hapjes
• Zeebrasem - kimchi - braambes & rode kool
• Terrine van ganzenlever - hoevekip & truffel
• Duif - wortel - gerookte bulgur - olijven & munt
• Rode poon - pistache - tijmcake & yoghurt

Menu
• Cannelloni van rundsvlees
aardpeer - koffie
gepofte zwarte quinoa

• Kabeljauw 
fregola - broccoli - mosselen
jus van appel en selder 

• Cheesecake
citrus - witte chocolade 

Inclusief koffieversnaperingen en huisgemaakt broodje


€ 180,00

Bento Box Proeven

4-gangenmenu all-in (€ 220,00 voor 2 personen)

Hapjes
• Zeebrasem - kimchi - braambes & rode kool
• Terrine van ganzenlever - hoevekip & truffel
• Duif - wortel - gerookte bulgur - olijven & munt
• Rode poon - pistache - tijmcake & yoghurt

Menu
• Cannelloni van rundsvlees
aardpeer - koffie
gepofte zwarte quinoa

• Kingkrabpoten
tijm - boter - looksaus

• Kabeljauw 
fregola - broccoli - mosselen
jus van appel en selder 

• Cheesecake
citrus - witte chocolade 

Inclusief koffieversnaperingen en huisgemaakt broodje


€ 220,00


Blog

Vacature voor Chef de Partie of Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar een Chef de Partie of Patissier om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info[AT]centpourcent.be

Lees meer

Een hart voor dieren

Dierenvriend Axel op de foto voor de Kalender 2018 van Dierenbescherming Mechelen vzw.

Lees meer