Private Dining Room

Naast ons restaurant met plaats tot 42 personen stellen we ook elke dag (evenwel na reservatie) de Private Dining Room ter beschikking, waar we groepen tot 20 personen kunnen ontvangen.

Deze inspirerende ruimte biedt vele mogelijkheden, zowel voor de zakelijke ontmoetingen als voor privébijeenkomsten.

… voor bedrijven en zakelijke partners

Onze Private Dining Room ligt gescheiden van het restaurant en leent zich daarom voor het organiseren van vergaderingen en seminaries in een inspirerende omgeving. 

Deze polyvalente ruimte is stijlvol ingericht en beschikt over alle moderne technieken om zakelijke bijeenkomsten in kleinere kring (tot maximaal 20 personen) te doen slagen.

Centpourcent zorgt voor de technische omkadering en een professionele bediening.

Onze sterke punten voor een geslaagd seminarie zijn:

De Private Dining Room is voorzien van:

Wij werken graag samen met u een aangepaste formule voor een vergadering, workshop of presentatie uit, die volledig tegemoet komt aan uw wensen en verwachtingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel in de culinaire verzorging als in de professionele omkadering. Voor meer informatie, kan U vrijblijvend contact met ons opnemen.

Graag bespreken we met U de mogelijkheden voor een geplande bijeenkomst in onze Private Dining Room en maken we vrijblijvend een prijsofferte op.

Gedetailleerde informatie over onze seminariepakketten vindt U op deze pagina.

… voor privébijeenkomsten

Er zijn talrijke gelegenheden te bedenken waarvoor u graag een feest zou willen organiseren. Het vieren in familiale kring van een doopsel, een eerste / plechtige communie of een lentefeest zijn niet alleen belangrijk voor het kind, maar brengen ook ouders en familie samen in een ontspannen atmosfeer. 

Voor deze en vele andere aanleidingen, zoals een gezellig verjaardagsfeest, werken we graag met U een persoonlijke formule uit om deze privébijeenkomsten in een passend culinair kader te organiseren.

In het restaurant kunnen we groepen ontvangen tot 42 personen. Onze Private Dining Room stellen we graag ter beschikking voor kleinere groepen tot 20 personen. 

Naast ons gangbaar culinair aanbod stellen we graag samen met U een menu op, dat voldoet aan uw persoonlijke voorkeur. Wij maken graag tijd vrij om een voorstel op maat uit te werken.

Voor meer informatie, kan U vrijblijvend contact met ons opnemen.

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Noman Technics: Breezer & Hand Sanitiser

We kiezen voor hoogwaardige desinfectieproducten en diensten. De veiligheid van onze klanten, werknemers, onszelf zijn onze prioriteit!

Lees meer

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel!

Lees meer