Private Dining Room

Naast ons restaurant met plaats tot 42 personen stellen we ook elke dag (evenwel na reservatie) de Private Dining Room ter beschikking, waar we groepen tot 20 personen kunnen ontvangen.

Deze inspirerende ruimte biedt vele mogelijkheden, zowel voor de zakelijke ontmoetingen als voor privébijeenkomsten.

… voor bedrijven en zakelijke partners

Onze Private Dining Room ligt gescheiden van het restaurant en leent zich daarom voor het organiseren van vergaderingen en seminaries in een inspirerende omgeving. 

Deze polyvalente ruimte is stijlvol ingericht en beschikt over alle moderne technieken om zakelijke bijeenkomsten in kleinere kring (tot maximaal 20 personen) te doen slagen.

Centpourcent zorgt voor de technische omkadering en een professionele bediening.

Onze sterke punten voor een geslaagd seminarie zijn:

De Private Dining Room is voorzien van:

Wij werken graag samen met u een aangepaste formule voor een vergadering, workshop of presentatie uit, die volledig tegemoet komt aan uw wensen en verwachtingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel in de culinaire verzorging als in de professionele omkadering. Voor meer informatie, kan U vrijblijvend contact met ons opnemen.

Graag bespreken we met U de mogelijkheden voor een geplande bijeenkomst in onze Private Dining Room en maken we vrijblijvend een prijsofferte op.

Gedetailleerde informatie over onze seminariepakketten vindt U op deze pagina.

… voor privébijeenkomsten

Er zijn talrijke gelegenheden te bedenken waarvoor u graag een feest zou willen organiseren. Het vieren in familiale kring van een doopsel, een eerste / plechtige communie of een lentefeest zijn niet alleen belangrijk voor het kind, maar brengen ook ouders en familie samen in een ontspannen atmosfeer. 

Voor deze en vele andere aanleidingen, zoals een gezellig verjaardagsfeest, werken we graag met U een persoonlijke formule uit om deze privébijeenkomsten in een passend culinair kader te organiseren.

In het restaurant kunnen we groepen ontvangen tot 42 personen. Onze Private Dining Room stellen we graag ter beschikking voor kleinere groepen tot 20 personen. 

Naast ons gangbaar culinair aanbod stellen we graag samen met U een menu op, dat voldoet aan uw persoonlijke voorkeur. Wij maken graag tijd vrij om een voorstel op maat uit te werken.

Voor meer informatie, kan U vrijblijvend contact met ons opnemen.

Blog

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale Vaderdag cadeau toch?

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer