Indien U nog op zoek bent naar een origineel kerstcadeau of een cadeautip voor eindejaar, dan zit U met een cadeaubon van Centpourcent gegarandeerd goed!
Daarnaast stellen we voor U uit onze wijnkelder graag een Wine Box samen met kwaliteitswijnen van kleine artisanale wijnhuizen.
Met deze en andere geschenktips voor kerstmis en nieuwjaar vindt U zeker en vast een cadeau met smaak!

Deli Producten

Deli Producten

In een stijlvolle geschenkdoos ontvangt U kwaliteitsvolle Deli producten,
Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen....
 


€ 45,00

Cadeaubon deLUXE

Cadeaubon deLUXE

Aan de Cadeaubon deLUXE (in een mooie geschenkverpakking en bij afhaling in het restaurant) kan U zelf een waarde toekennen, die door de ontvanger in Centpourcent vrij besteed kan worden. Elke waardebon heeft een duur van één jaar en is enkel inwisselbaar in Restaurant Centpourcent.
Gelieve - bij bestelling van een cadeaubon via Take-Away - het bedrag, alsook wanneer u de Cadeaubon deLUXE in het restaurant wenst af te halen, in het vak "Opmerking" te vermelden.
Klik hier voor het online bestellen van een elektronische cadeaubon.


€ 0,00

Wine Box

Wine Box (ter waarde van € 25)

In een stijlvolle geschenkdoos ontvangt U twee kwaliteitswijnen van kleine artisanale wijnhuizen. Wij selecteren de gepaste wijn op basis van uw persoonlijke voorkeur. 


€ 25,00

Wine Box (ter waarde van € 50)

In een stijlvolle geschenkdoos ontvangt U twee kwaliteitswijnen van kleine artisanale wijnhuizen. Wij selecteren de gepaste wijn op basis van uw persoonlijke voorkeur. 


€ 50,00

Wine Box (ter waarde van € 75)

In een stijlvolle geschenkdoos ontvangt U drie kwaliteitswijnen van kleine artisanale wijnhuizen. Wij selecteren de gepaste wijn op basis van uw persoonlijke voorkeur. 


€ 75,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2020

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2020 (Oudejaar).

Lees meer

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Nov - Dec 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer