Indien U nog op zoek bent naar een origineel kerstcadeau of een cadeautip voor eindejaar, dan zit U met een cadeaubon van Centpourcent gegarandeerd goed! Daarnaast stellen we onze Bier Box voor: Blond Ale - Session - Tripel, de drie bieren van Centpourcent samen in een leuke geschenkverpakking.

Cadeaubon deLUXE

Cadeaubon deLUXE

Aan de Cadeaubon deLUXE (in een mooie geschenkverpakking en bij afhaling in het restaurant) kan U zelf een waarde toekennen, die door de ontvanger in Centpourcent vrij besteed kan worden. Elke waardebon heeft een duur van één jaar en is enkel inwisselbaar in Restaurant Centpourcent.
Gelieve - bij bestelling van een cadeaubon via Take-Away - het bedrag, alsook wanneer u de Cadeaubon deLUXE in het restaurant wenst af te halen, in het vak "Opmerking" te vermelden.
Klik hier voor het online bestellen van een elektronische cadeaubon.


€ 0,00

Bier Box

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%: de drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen en speciaal voor de feestdagen te koop aangeboden in een mooie cadeauverpakking. Een deel van de opbrengst van de Centpourcent-bieren gaat naar een goed doel: via uw aankoop ondersteunt u het wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte van Duchenne.

Bier Box (3 flesjes, incl. geschenkverpakking)

De drie bieren van Centpourcent (Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%) in een mooie cadeauverpakking waarmee U uzelf en uw gasten tijdens de feestdagen kan verwennen.


€ 10,00

Bier in bak (24 flesjes, incl. statiegeld)

Een assortiment van 24 flesjes, samengesteld uit de drie bieren van Centpourcent (Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%).


€ 78,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2022

In Restaurant Centpourcent worden alle voorbereidingen getroffen om een succesvol Traiteur deLuxe-afhaaldienst te organiseren, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten.

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer