In de keuken zet Centpourcent volop in op verse producten en eigen creaties. Speciaal voor de Take Away afhaaldienst ontwikkelde onze ice tea-maker aan huis Pieter enkele nieuwe 'alcoholvrije pleziertjes' voor de feestdagen. Samen met onze huisbereide dips en sauzen biedt Centpourcent een origineel assortiment van 100% homemade producten, waarmee U uzelf en uw gasten tijdens de feestdagen kan overtuigen.

Mayonaise - Ketchup - Tabasco

Mayonaise - Ketchup - Tabasco

Assortiment homemade mayonaise / ketchup / tabasco:

- Basilicummayonaise
- limoen & roze peper mayonaise
- BBQ ketchup
- Sriracha mayonaise
- Tabasco


€ 16,00

Dips & koude sauzen

Dips & koude sauzen

Assortiment verse dips voor het aperomoment:

- Mexicaanse Tomatensalsa
- Yoghurt-Munt dressing
- Baba Ganoush
- Hummus
- Kalamata tapenade


€ 16,00

Ice Tea

Ice Tea I (200 ml)

Sencha - Groene appel - Komkommer


€ 4,00

Ice Tea II (200 ml)

Bosfruit - Rode biet - Cranberry


€ 4,00

Ice Tea III (200 ml)

Lapsang souchong - Wortel - Sinaas - Gember (smokey)


€ 4,00

Ice Tea IV (200 ml)

Verveine - Peer - Citroen


€ 4,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2020

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2020 (Oudejaar).

Lees meer

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Nov - Dec 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer