Chef Axel brengt verrassende combinaties van smaken, kleuren en texturen samen in één box.
Bij onze Take Away afhaaldienst kan U kiezen uit vijf menu's:

• Ontdekken (3-gangenmenu)

• Ontdekken+ (3-gangenmenu all-in)
• Proeven (4-gangenmenu)
• Proeven+ (4-gangenmenu all-in)
• Bento Box For Kids (3-gangenmenu)


De verschillende gerechten worden samengebracht in een luxedoos per persoon.
Sommelier Pieter selecteerde voor de menu's aangepaste wijnen die U aan uw bestelling kan toevoegen. Zo verwent U uzelf en uw gasten met iets bijzonders en vooral van hoog culinair niveau!

Bento Box Ontdekken

3-gangenmenu (€ 54,00)

• Kabeljauw
zeeuwse schelpjes / kervel / dashi

• Hazenrugfilet 
"Pepersaus" / amandelkroket / seizoensgroenten / schorseneer
civet / emulsie van dragon / cabernet sauvignon

• Mango & kokosnoot
jasmijn/ yuzu


€ 54,00

Bento Box Ontdekken +

3-gangenmenu all-in (€ 74.00)

Hapjes

- Thaise steak tartaar - papaja 
- Kreeft - aardappel - zeekraal - kimizu  
- Hamashi - wasabi - zeesla - yuzu - bubu arare
- Zalm 40°C - mierikswortel - komkommer - waterkers
- Homemade Pizzasticks - parmezaan - mozzarella - basilicum(*)

Menu

• Kabeljauw
zeeuwse schelpjes / kervel / dashi

Hazenrugfilet 
"Pepersaus" / amandelkroket / seizoensgroenten / schorseneer
civet / emulsie van dragon / cabernet sauvignon

Mango & kokosnoot
jasmijn / yuzu

Koffiegarnituren

- Sablé pecannoot  - cheesecake - dadel
- Pâtes de fruits pompelmoes  - bloedsinaas - rozenblad
- Wortel marshmallow - duindoornbes - speculaaskruiden
- Madeleine framboos - hibiscus

2 huisgemaakte broodjes per persoon


€ 74,00

Bento Box Proeven

4-gangenmenu (€ 76.00)

• Ganzenlever
gerookte kobu / rode biet / appel / avocado

• Gegrilde zeebaars
gnocchi / zilverui / eringi / hazelnoot

• Hertekalf
saus "Grand Veneur" / amandelkroket / seizoensgroenten / schorseneer
schouder / emulsie van dragon / cabernet sauvignon

• Chocolade
peer / bergamot


€ 76,00

Bento Box Proeven +

4-gangenmenu all-in (€ 96.00)

Hapjes

- Thaise steak tartaar - papaja 
- Kreeft - aardappel - zeekraal - kimizu  
- Hamashi - wasabi - zeesla - yuzu - bubu arare
- Zalm 40°C - mierikswortel - komkommer - waterkers
- Homemade Pizzasticks - parmezaan - mozzarella - basilicum(*)

Menu

Ganzenlever
gerookte kobu / rode biet / appel / avocado

Gegrilde zeebaars
gnocchi / zilverui / eringi / hazelnoot

Hertenkalf
saus "Grand Veneur" / amandelkroket / seizoensgroenten / schorseneer
schouder / emulsie van dragon / cabernet sauvignon

Chocolade 
peer / bergamot 

Koffiegarnituren

- Sablé pecannoot  - cheesecake - dadel
- Pâtes de fruits pompelmoes  - bloedsinaas - rozenblad
- Wortel marshmallow - duindoornbes - speculaaskruiden
- Madeleine framboos - hibiscus

2 huisgemaakte broodjes per persoon


€ 96,00

Bento Box For Kids

3-gangenmenu (€ 42.00)

Gegratineerde croque
Ganda ham / courgette / mozzarella

Rigatoni
kalfsgehakt / tomaat / basilicum

Chocolade
peer / bergamot 


€ 42,00


Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2020

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2020 (Oudejaar).

Lees meer

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Nov - Dec 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer