Het team van Centpourcent

Sinds januari 2011 zet het gemotiveerde team van Centpourcent zich dagelijks in om zowel particuliere als zakelijke bezoekers gastronomisch te verwennen in een ontspannen atmosfeer. In de restaurantgids Gault&Millau 2012 verscheen Centpourcent als hoogste nieuwkomer met een beoordeling van 15/20 én als lievelingsadres 'Coup de coeur'. De gastronomische Michelin-gids België - Luxemburg 2012 zette, amper tien maanden na opening van het restaurant, Centpourcent in de kijker en bekroonde het met een michelinster. Sindsdien werden deze beoordelingen jaarlijks opnieuw bevestigd.

Zaalteam

Anneleen ontvangt als ervaren gastvrouw alle bezoekers met een charmante glimlach en helpt met deskundige raad bij de keuze uit onze verschillende menu's of gerechten à la carte. Zij wordt bijgestaan door Pieter, Inge en Valerie die steeds een passende wijn of andere drank vindt om de culinaire ervaring compleet te maken. Zij zorgen ook voor de professionele bediening in het restaurant.

Keukenteam

Culinair talent Axel stelt maandelijks een gevarieerde menukaart op, waarbij seizoeneigen streekprodukten volledig tot hun recht komen. 

Met eigentijdse gerechten verlegt het keukenteam de grenzen van traditionele kooktechnieken en worden smaken verrassend gecombineerd. Bart, Sven, Mike & Brent zetten zich samen met Chef Axel in om het culinair concept van Centpourcent om te zetten in een hedendaagse smaakechte keuken, die zorgvuldig bereide gerechten presenteert met een uitbundig exotische afwerking.

Met fijnzinnige precisie zorgt onze pâtissier Michl voor de zoete combinaties, waarmee elke gast rustig kan nagenieten.

Wally laat de potten en pannen opnieuw blinken en staat in voor een optimale hygiëne zowel in de keuken als in het restaurant.

 

 

Blog

Centpourcent Takeaway

Ook in deze bijzondere tijden waarin restaurants nog steeds noodgedwongen de deuren dicht moeten houden, hoeft het aan gezelligheid thuis bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Centpourcent wil daartoe met een Takeaway-afhaalservice bijdragen. Restaurant Centpourcent richt daarom op vrijdag, zaterdag en feestdagen een Takeaway-afhaalservice in, zodat U de gastronomische 3- en/of 4-gangenmenu's en à-la-carte-gerechten (ook vegetarisch) van Chef Axel Colonna-Cesari bij U in huis kan halen.

Lees meer

Centpourcent on the road: RoomService & Van der Valk Road Trip

Ken je iemand die wel van een weekendje weg houdt? Kan hij of zij genieten van een culinaire ervaring? Doe mee met de Van der Valk Road Trip en ontdek de mooie uitzichten op de route van Mechelen naar Luik.

Lees meer

Centpourcent Room Service Menu @ Van der Valk Hotel Mechelen - Samen Solidair

Geniet van een gastronomische avond en kom zalig tot rust in één van de luxekamers van het Van der Valk Hotel te Mechelen. Tijdens de maand april gaat per geboekte kamer een deel van de opbrengst naar Foundation Mechelen.

Lees meer