Het team van Centpourcent

Sinds januari 2011 zet het gemotiveerde team van Centpourcent zich dagelijks in om zowel particuliere als zakelijke bezoekers gastronomisch te verwennen in een ontspannen atmosfeer. In de restaurantgids Gault&Millau 2012 verscheen Centpourcent als hoogste nieuwkomer met een beoordeling van 15/20 én als lievelingsadres 'Coup de coeur'. De gastronomische Michelin-gids België - Luxemburg 2012 zette, amper tien maanden na opening van het restaurant, Centpourcent in de kijker en bekroonde het met een michelinster. Sindsdien werden deze beoordelingen jaarlijks opnieuw bevestigd.

Zaalteam

Anneleen ontvangt als ervaren gastvrouw alle bezoekers met een charmante glimlach en helpt met deskundige raad bij de keuze uit onze verschillende menu's of gerechten à la carte. Zij wordt bijgestaan door Pieter, Inge en Valerie die steeds een passende wijn of andere drank vindt om de culinaire ervaring compleet te maken. Zij zorgen ook voor de professionele bediening in het restaurant.

Keukenteam

Culinair talent Axel stelt maandelijks een gevarieerde menukaart op, waarbij seizoeneigen streekprodukten volledig tot hun recht komen. 

Met eigentijdse gerechten verlegt het keukenteam de grenzen van traditionele kooktechnieken en worden smaken verrassend gecombineerd. Bart, Sven, Mike & Maher zetten zich samen met Chef Axel in om het culinair concept van Centpourcent om te zetten in een hedendaagse smaakechte keuken, die zorgvuldig bereide gerechten presenteert met een uitbundig exotische afwerking.

Met fijnzinnige precisie zorgt onze pâtissier Michl voor de zoete combinaties, waarmee elke gast rustig kan nagenieten.

Wally laat de potten en pannen opnieuw blinken en staat in voor een optimale hygiëne zowel in de keuken als in het restaurant.

 

 

Blog

Centpourcent Deli Shop

In de Centpourcent Deli Shop (Korenmarkt 23, 2800 Mechelen) kan U telkens van woensdag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur, terecht voor een mooi aanbod seizoensproducten, vlees en dagverse vis. Ook voorbereide schotels zullen in het assortiment niet ontbreken: éénpansgerechten en verse bereidingen met vis, vlees of vegetarisch.

Lees meer

Take-away #draagzorgvoorelkaar (Okt - Nov 2020)

Koken is onze passie. Onze gasten daarbij verwennen onze missie. Ook in deze buitengewone tijd hoeft het aan gezelligheid met elkaar bij een culinaire maaltijd niet te ontbreken. Chef Axel Colonna-Cesari bereidt daarom telkens tijdens het weekend en feestdagen een nieuw gastronomisch 3- en 4-gangenmenu voor, dat U thuis kan afwerken. Ook éénpansgerechten worden à la carte aangeboden.

Lees meer