Het team van Centpourcent

Sinds januari 2011 zet het gemotiveerde team van Centpourcent zich dagelijks in om zowel particuliere als zakelijke bezoekers gastronomisch te verwennen in een ontspannen atmosfeer. In de restaurantgids Gault&Millau 2012 verscheen Centpourcent als hoogste nieuwkomer met een beoordeling van 15/20 én als lievelingsadres 'Coup de coeur'. De gastronomische Michelin-gids België - Luxemburg 2012 zette, amper tien maanden na opening van het restaurant, Centpourcent in de kijker en bekroonde het met een michelinster. Sindsdien werden deze beoordelingen jaarlijks opnieuw bevestigd.

Zaalteam

Anneleen ontvangt als ervaren gastvrouw alle bezoekers met een charmante glimlach en helpt met deskundige raad bij de keuze uit onze verschillende menu's of gerechten à la carte. Zij wordt bijgestaan door Pieter, Inge en Valerie die steeds een passende wijn of andere drank vindt om de culinaire ervaring compleet te maken. Zij zorgen ook voor de professionele bediening in het restaurant.

Keukenteam

Culinair talent Axel stelt maandelijks een gevarieerde menukaart op, waarbij seizoeneigen streekprodukten volledig tot hun recht komen. 

Met eigentijdse gerechten verlegt het keukenteam de grenzen van traditionele kooktechnieken en worden smaken verrassend gecombineerd. Bart, Sven, Maik & Maher zetten zich samen met Chef Axel in om het culinair concept van Centpourcent om te zetten in een hedendaagse smaakechte keuken, die zorgvuldig bereide gerechten presenteert met een uitbundig exotische afwerking.

Met fijnzinnige precisie zorgt onze pâtissier Michl voor de zoete combinaties, waarmee elke gast rustig kan nagenieten.

Wally laat de potten en pannen opnieuw blinken en staat in voor een optimale hygiëne zowel in de keuken als in het restaurant.

 

 

Blog

CoronaSafe @ Centpourcent tête-à-tijd

De veiligheid en gezondheid van onze klanten, leveranciers en personeel is en blijft van het allergrootste belang. Om het risico op een verdere verspreiding van het Coronavirus maximaal te beperken, volgen we nauwgezet alle richtlijnen voor een veilige heropstart van de horeca en vragen we onze klanten de veiligheidsregels te respecteren. Dit blogartikel bevat enkele belangrijke aanbevelingen in het kader van uw restaurantbezoek alsook informatie over bijkomende maatregelen en hygiënevoorschriften, waarnaar in Centpourcent tête-à-tijd onze bijzondere aandacht gaat.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer