Het team van Centpourcent

Sinds januari 2011 zet het gemotiveerde team van Centpourcent zich dagelijks in om zowel particuliere als zakelijke bezoekers gastronomisch te verwennen in een ontspannen atmosfeer. In de restaurantgids Gault&Millau 2012 verscheen Centpourcent als hoogste nieuwkomer met een beoordeling van 15/20 én als lievelingsadres 'Coup de coeur'. De gastronomische Michelin-gids België - Luxemburg 2012 zette, amper tien maanden na opening van het restaurant, Centpourcent in de kijker en bekroonde het met een michelinster. Sindsdien werden deze beoordelingen jaarlijks opnieuw bevestigd.

Zaalteam

Anneleen ontvangt als ervaren gastvrouw alle bezoekers met een charmante glimlach en helpt met deskundige raad bij de keuze uit onze verschillende menu's . Zij wordt bijgestaan door Jeroen, Bram die steeds een passende wijn of andere drank vindt om de culinaire ervaring compleet te maken. Zij zorgen ook voor de professionele bediening in het restaurant.

Keukenteam

Culinair talent Axel stelt maandelijks een gevarieerde menukaart op, waarbij seizoeneigen streekprodukten volledig tot hun recht komen. 

Met eigentijdse gerechten verlegt het keukenteam de grenzen van traditionele kooktechnieken en worden smaken verrassend gecombineerd.
Michl, Mattia & Madeleine zetten zich samen met Chef Axel in om het culinair concept van Centpourcent om te zetten in een hedendaagse smaakechte keuken, die zorgvuldig bereide gerechten presenteert met een uitbundig exotische afwerking.

Met fijnzinnige precisie zorgt onze pâtissier Elias voor de zoete combinaties, waarmee elke gast rustig kan nagenieten.

Samantha & Ricardo laat de potten en pannen opnieuw blinken en staat in voor een optimale hygiëne zowel in de keuken als in het restaurant.

 

 

Blog

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Centpourcent zomervakantie 2024

We gaan er even tussen uit... maar blijven per mail - telefonisch bereikbaar

Lees meer