Interieur

Tijdens de wintermaanden 2020 maakten we Restaurant Centpourcent klaar voor een nieuw verhaal.
Een verhaal waar genieten, met de mensen die u graag ziet, centraal staat.
Een verhaal waar de pracht van het bord zich harmonisch samenvoegt met het interieur.

We zorgden er als team in samenwerking met Design Studio Anneke Crauwels & Ariane Van Craen voor dat alles klopt.
Licht, geluid, kleuren, materialen, stoffen: over het kleinste detail werd nagedacht.
Met als centraal element, dat niet onopgemerkt zal blijven: een ingebouwde wijnkelder in de zaal.

* Hélicave – Vinotilus 
Dankzij het Hélicave concept werd het mogelijk een wijnkelder te installeren in de zaal.
Volledig waterdicht door middel van het beroemde Butyl systeem, wordt deze betonnen contructie een passende omgeving om onze wijnen te laten rijpen in optimale temperaturen, stabiel doorheen de seizoenen.

*Sylvie Vandewalle – Valérie Valençon – DB&G decoratie 
Onze kunstwerken in het restaurant hebben niet veel uitleg nodig, het gaat erom wat je voelt als je ze bekijkt. Sylvie is een Antwerpse fotograaf. Door de keuze van haar modellen als door het gebruik van glas, plastic, papier en beweging worden beelden getransformeerd tot kunstwerken die constant de grens tussen fotografie en schilderkunst opzoeken.
De hand gedraaide keramiek vazen van Valérie Valençon, met veel goesting, toewijding en inspiratie gemaakt, zijn elegante decoratiestukken die het interieur dat tikkeltje extra geven.
Dankzij DB&G decoratie dragen ook de wanden en plafond in de zaal essentieel bij tot scheppen van een rustgevende en gezellige sfeer in de zaal.

* Gugo Interieur A Project BVL
In samenwerking met het gespecialiseerd bedrijf Gugo Interieur uit Opglabbeek zochten we eveneens naar een passende oplossing om de akoestiek in het restaurant te verbeteren.
De akoestische decoratie-elementen aan de wand en door A Project geplaatste akoestische vloerbekleding in geweven vinyl zorgen ervoor dat de sensatie voor de ogen en smaakpapillen zich in een rustbrengende omgeving kan voltrekken.
De moderne luchtventilatie verkleint de kans dat virusdeeltjes zich in de lucht kunnen verspreiden en de airconditioning zorgt ervoor dat de temperatuur ook op warme zomerdagen aangenaam blijft.

* Cone Lighting Danny Eeckeleers
Licht is essentieel. Het schept sfeer en draagt bij tot de restaurantbeleving. Bij Cone Lighting vertaalde men gepersonaliseerd advies naar een uniek totaalconcept op maat van ons project. Evolutie en innovatie in techniek, nieuwe technologieën en domotica-toepassingen werden voorzien door Danny Eeckeleers.

* Artiosi Rozen De Groof Bossuyt Kitchen 
Elk meubel in samenwerking met Artiosi heeft zijn specifieke functie en uitstraling. De bloemstukjes van Rozen De Groof brengen sfeer en kleur op het ritme van de seizoenen. De beeldrijke presentatie en verrassende smaakvariatie van de geserveerde gerechten sluiten hierbij naadloos aan.
Via de nieuwe ontvangstruimte hebben onze gasten bovendien een kijk op onze ingerichte keuken (gerealiseerd door Maes Inox – Bossuyt), die over alle moderne voorzieningen en gespecialiseerde luchtventilatie beschikt.

Voor zakelijke bijeenkomsten of privé-feesten (tot 20 personen) in een passend culinair kader creërden we met onze Private Dining Room een inspirerende ruimte, die gescheiden van het restaurant ligt.

Blog

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer