Genieten

Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 82,00 - met aangepaste wijnen € 118,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand prikkelen wij uw zintuigen met dit menu:

Aperitiefhapjes
_____ _____

Gillardeau Oesters

lauwe gembervinaigrette
tomatenmarmelade - avocado crème
_____ _____

Skrei

fregola - kokkels 
knolselder & veldsla
jus kropsla en selder
_____ _____

Konijn & langoustine

rapen - yuzu
saké - popcorn
_____ _____

Duif uit Anjou

peterseliecrème
Chantenay wortel - schorseneer
gekonfijte bil - kruidnagel
_____ _____

Mango & Thaise basilicum

algen - sesame - lychee

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Take Away Valentijn 2020

Speciaal voor Valentijn een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu

Lees meer

Centpourcent bereikbaar!

Bouw van brug (fly-over) over kruispunt R6/N1 in Mechelen

Lees meer