Genieten

Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 82,00 - met aangepaste wijnen € 118,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand prikkelen wij uw zintuigen met dit menu:

Aperitiefhapjes
_____ _____

Hamashi

komkommer - venkel
appel & zee algen
_____ _____

Conchiglioni & Pulpo

spinazie ricotta
chorizo - aardappel 
bisque emulsie
_____ _____

Sint Jakobsvrucht

aardpeersoep
eringi - Taggiasche olijven
_____ _____

Rund "Rossini"

bleu gebakken
met ganzenlever - truffel
knolselder & waterkers
_____ _____

Chocolade & Rode Biet

cabernet sauvignon - samba thee
 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Take Away Valentijn 2020

Speciaal voor Valentijn een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu

Lees meer

Centpourcent bereikbaar!

Bouw van brug (fly-over) over kruispunt R6/N1 in Mechelen

Lees meer

Take Away Try Out

Take Away Try Out op zaterdag 30 november 2019.

Lees meer