Genieten
Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 112,00 - met aangepaste wijnen € 164,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
We prikkelen uw zintuigen met:
Tataki Tonijn
edamame - groene curry - ponzu - citrus
***
Carabineros
olijfolie sorbet - gerookte yoghurt
gekarmeliseerde zwarte peper
tomaat - kimchi - crispy melkvel
***
Viennoise van Tarbot
met yuzu-nori - beurre noisette
XO jus van tarbotgraat - saké
***
Lamsfilet
stracciatella di bufala
tomaat - groene asperge - basilicum pesto
***
Mirabelle & Pistache
Japanse mikan - vijgenblad
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.