Genieten

Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 82,00 - met aangepaste wijnen € 118,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand prikkelen wij uw zintuigen met dit menu:

Aperitiefhapjes
_____ _____

Hoevekip 'Anticucho'

gebrande avocado
maïs - quinoa
komijnvinaigrette
_____ _____

Langoustine

cannelloni courgette - geitenkaas
artisjok - Kalamata - citroen
_____ _____

Zeewolf

dashi van paddestoelen & gember
miso - wilde broccoli - matchaleaves
_____ _____

Rundsvlees

als tartaar & kort gebakken
Thaise basilicum
rammenas - pinda
_____ _____

Abrikoos & witte chocolade

verveine - pistache

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Nu all-in formule bestellen voor Secretaresse/Secretarisdag!

Speciaal voor Secretaresse/Secretarisdag biedt Restaurant Centpourcent een all-in formule aan voor de middaglunch op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019. Indien U vóór maandag 15 april online reserveert onder vermelding van "All-in Secretaressedag", dan bieden wij U arrangement voor twee personen aan voor de prijs van € 190 all-in.

Lees meer