Genieten

Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 88,00 - met aangepaste wijnen € 124,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Wij prikkelen uw zintuigen in oktober met dit menu:

Aperitiefhapje
_____ _____

Makreel

mierikswortel - dille
meloen & komkommer
_____ _____

Wilde Madagascar garnaal

witloof - gember - limoen
_____ _____

Lotte

miso - bonito - radijs
_____ _____

Patrijs

spitskool - chermoula
polenta - ras el hanout
_____ _____
  
Pompoen & Duindoornbes

sinaaschocolade - oranjebloesem

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 8 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 15 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Blond...,Session... en Tripel:

Dit zijn de drie bieren van Centpourcent, die in een mooie cadeauverpakking voor de feestdagen te koop worden aangeboden.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel!

Lees meer