Genieten
Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 102,00 - met aangepaste wijnen € 144,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
We prikkelen uw zintuigen met:
Aperitiefhapje
_____ _____
Rundsvlees
als tartaar
espuma jasmijnrijst - Japanse radijs - wasabi
_____ _____
Dorade in zoutkorst & Kampot peper
groene asperge - balsamico
gefrituurd hoeve-ei
_____ _____
Poivrade artisjok & venkel
gebakken met lavas & misoboter
gezouten pinda - lavasolie
_____ _____
Zomerree
gebakken met steranijs
pittige chutney kers & amandel
_____ _____
Nectarine & Verveine
honing - bergamot - pijnboompit
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 8 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 15 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.