Genieten

Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 86,00 - met aangepaste wijnen € 122,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand (juni) prikkelen wij uw zintuigen met dit menu:

Aperitiefhapjes
_____ _____

Tonijn

tartaar & tataki
edamame - radijs
wasabi - sushi kroket
_____ _____

Gamba

sofrito 
gember - chili - limoen
_____ _____

Babylotte

mossel - fideuà
aioli - artisjok
_____ _____

Kalfsvlees Pot-au-feu

kalfstong & ossenstaart
waterkers & zilverui
kruidenbéarnaise
_____ _____

Venkel & witte chocolade

dille - limoen

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 6 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer