Proeven
Chef Axel Colonna-Cesari stelt elke maand een gastronomisch 4-gangenmenu (voor € 86,00 - met aangepaste wijnen € 122,00) samen. Deze formule is elke dag verkrijgbaar, behalve op vrijdagavond & zaterdagavond.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
Wij serveren:
Aperitiefhapje
_____ _____
Carabinero “Cru”
gerookte paling – koolrabi - tarama
_____ _____
Zonnevis
parelcouscous
radijs – pinda
dille pekelvinaigrette
_____ _____
Kalfslende
asperge – tuinbonen – salie
cannelloni van prei & ganzenlever
_____ _____
Aardbei & Ruby chocolade
green shiso - umeboshi
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 8 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 15 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.