Proeven
Chef Axel Colonna-Cesari stelt elke maand een gastronomisch 4-gangenmenu (voor € 86,00 - met aangepaste wijnen € 122,00) samen. Deze formule is elke dag verkrijgbaar, behalve op vrijdagavond & zaterdagavond.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
Wij serveren:
Aperitiefhapje
_____ _____
Rundsvlees
als tartaar
espuma jasmijnrijst - Japanse radijs - wasabi
_____ _____
Dorade in zoutkorst & Kampot peper
groene asperge - balsamico
gefrituurd hoeve-ei
_____ _____
Zomerree
gebakken met steranijs
pittige chutney kers & amandel
_____ _____
Nectarine & Verveine
honing - bergamot - pijnboompit
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 8 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 15 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.