Proeven

Chef Axel Colonna-Cesari stelt elke maand een gastronomisch 4-gangenmenu (voor € 86,00 - met aangepaste wijnen € 122,00) samen. Deze formule is elke dag verkrijgbaar, behalve op vrijdagavond & zaterdagavond.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.


Wij serveren:

Aperitiefhapje
_____ _____

Carabinero “Cru”

gerookte paling – koolrabi - tarama

_____ _____

Zonnevis

parelcouscous
radijs – pinda
dille pekelvinaigrette

_____ _____

Kalfslende

asperge – tuinbonen – salie

cannelloni van prei & ganzenlever

_____ _____
  
Aardbei & Ruby chocolade


green shiso - umeboshi

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 8 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 15 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Nationale Secretaressedag 2024

Speciaal voor Secretaressedag -/ Secretarisdag biedt Restaurant Centpourcent een all in formule aan voor de middaglunch op woensdag 17 , donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024.

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer