Proeven

Chef Axel Colonna-Cesari stelt elke maand een gastronomisch 4-gangenmenu (voor € 82,00 - met aangepaste wijnen € 116,00) samen. Deze formule is elke dag verkrijgbaar, behalve op vrijdagavond & zaterdagavond.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Wij serveren:

Aperitiefhapje
_____ _____

Rode Gamba "Garrucha"

avocado - green meat radijs - keffir
_____ _____

Kabeljauw

schorseneer - truffel
muesli - dragon

_____ _____

Wilde eend

tamarinde - peterseliewortel
sobacharé
_____ _____
  
Witte chocolade

venkel - dille

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 8 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 15 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau toch?

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer