Proeven
Chef Axel Colonna-Cesari stelt elke maand een gastronomisch 4-gangenmenu (voor € 82,00 - met aangepaste wijnen € 116,00) samen. Deze formule is elke dag verkrijgbaar, behalve op vrijdagavond & zaterdagavond.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
Wij serveren:
Aperitiefhapje
_____ _____
Hamashi
ajo blanco
komkommer - macadamia - yuzu
_____ _____
Kreeft
handgemaakte ravioli - citroengras
morille - jonge spinazie
_____ _____
Kalfslende
erwt - tuinbonen - romanesco
kroket aardappel & gefermenteerde look
_____ _____
Gariguette aardbei & groene peper
zomer truffel - vanille
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 8 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 15 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.