Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke twee weken een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" 
(voor € 54,00 - met aangepaste wijnen € 72,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
 

Wij prikkelen uw zintuigen tijdens de lunch met:
( 5 oktober  - 8 oktober )

Aperitiefhapjes
_____ _____

Hamashi

braambes - peterseliewortel - bottarga
_____ _____

Zwezerik & truffel

spinazie - aardappel
duxelle champignon
_____ _____

100% Chocolade
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau toch?

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer