Ontdekken
Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke twee weken een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken"
(voor € 48,00 - met aangepaste wijnen € 66,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
Wij prikkelen uw zintuigen tijdens de lunch met:
(18 mei - 21 mei)
Aperitiefhapjes
_____ _____
Sashimi van zeebaars
umeboshi - rode biet - purple shiso
_____ _____
Kwartel in kadaif
ganzenlever - polenta - maïs
beukenzwam - artisjok
_____ _____
Aardbei - Rabarber
verveine - karnemelk
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.