Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke week (behalve op vrijdagavond, zaterdagavond en op de vooravond van een feestdag) een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" (voor € 46,00 - met aangepaste wijnen € 64,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Van  13 oktober  - 17 oktober serveren wij deze gerechten:

 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Makreel

wortel - dashi - yuzu
_____ _____

Jonge duif

rode biet - yoghurt - soja
_____ _____

100% Sweet

 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel bij onze afhaalservice! 

Lees meer

Wat brengt 2021?

Tijdens de wintermaanden maken wij Restaurant Centpourcent in Sint Katelijne Waver helemaal klaar voor een nieuw verhaal: Een verhaal waar genieten, met de mensen die jij graag ziet, centraal staat. Een verhaal waar de pracht van het bord zich harmonisch samenvoegt met het interieur.

Lees meer

Take Away Valentijn 2021

Speciaal voor Valentijn een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu Romantisch genieten met z'n tweeën.

Lees meer