Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke twee weken een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" 
(voor € 48,00 - met aangepaste wijnen € 66,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
 

Wij prikkelen uw zintuigen met: (dit is een voorbeeldmenu!)

 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Ombervis

als carpaccio - varkenspoot
ganzenlever - truffel
sjalottenvinaigrette
_____ _____

Lamsvlees

* filet
spitskoolrol - snijboon & daslook
* schouder 
gekonfijte tomaat - espuma van aardappel
_____ _____

Appel

kaneel - melkchocolade
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Noman Technics: Breezer & Hand Sanitiser

We kiezen voor hoogwaardige desinfectieproducten en diensten. De veiligheid van onze klanten, werknemers, onszelf zijn onze prioriteit!

Lees meer

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel!

Lees meer