Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke twee weken een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" 
(voor € 60,00 - met aangepaste wijnen € 82,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.


Wij prikkelen uw zintuigen met:
( 22 januari - 25 januari ) 

Aperitiefhapjes

_____ _____


 Open ravioli & kabeljauw 

peterseliewortel - bospaddenstoelen - zwarte look

_____ _____

 Fazant & ganzenlever

butternut - savooikool
 bospaddenstoelen 
_____ _____

Tonka & honing

yoghurt - meloen

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Valentijn 2025

Speciaal voor Valentijn een gastronomisch  afhaalmenu

Lees meer