Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke week (behalve op vrijdag- en zaterdagavond) een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" (voor € 44,00 - met aangepaste wijnen € 62,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Tijdens de week van  11 maart   -  14 maart serveren wij deze gerechten:

 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Kabeljauw & Asperge

gebakken kabeljauw
stoofpotje hoeveboter & asperge
platte peterselie
_____ _____

Mixed Grill

Lam - Kalf - Varken
spitskool - compote varken
groene asperge - daslook - courgette
gegrilde aardappel
_____ _____

100% Sweet
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Take Away Valentijn 2020

Speciaal voor Valentijn een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu

Lees meer

Centpourcent bereikbaar!

Bouw van brug (fly-over) over kruispunt R6/N1 in Mechelen

Lees meer