Eindeloos Genieten

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 102,00 - met aangepaste wijnen € 144,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Gerookte Paling

prei - algen - karnemelk
miriekswortel
_____ _____

Sint Jakobsvrucht

varkenspoot - sjalot - truffel
_____ _____

Tagliatelli van knolselder

parmezaan - Griekse basilicum
graanmosterd
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Lamsfilet

artisjok - sponszwam
sperzieboontjes & tomaat
_____ _____

Bosbessen
dulce chocolade - koffie
miso & bruine boter 
 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

CoronaSafe @ Centpourcent tête-à-tijd

De veiligheid en gezondheid van onze klanten, leveranciers en personeel is en blijft van het allergrootste belang. Om het risico op een verdere verspreiding van het Coronavirus maximaal te beperken, volgen we nauwgezet alle richtlijnen voor een veilige heropstart van de horeca en vragen we onze klanten de veiligheidsregels te respecteren. Dit blogartikel bevat enkele belangrijke aanbevelingen in het kader van uw restaurantbezoek alsook informatie over bijkomende maatregelen en hygiënevoorschriften, waarnaar in Centpourcent tête-à-tijd onze bijzondere aandacht gaat.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer