Eindeloos Genieten

Onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 122,00 - met aangepaste wijnen € 172,00).
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Wij prikkelen uw zintuigen met:

Aperitiefhapje
_____ _____

Makreel

sashimi
umeboshi - rode biet - shiso

_____ _____

Sint Jakobsvrucht

krokant gebakken rundswang - Savora
Thaise bouillon rund & groenten

_____ _____

Tataki tonijn

licht gerookt - ponzu
appel - green meat radijs - mierikswortel

_____ _____

Gebakken ganzenlever

gelakte paling - butternut 
citrus beurre blanc

_____ _____

Wilde eend 

postelein - orzo - spicy pinda
gebrande snackkomkommer

_____ _____
  
Peer & Dulce de leche

yuzu - miso 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

14 oktober 2024 - Winemaker's Dinner - Netwerkevent

Tijdens deze avond hebben we de eer om enkele gerenommeerde Zuid-Afrikanse wijnmakers te verwelkomen, waaronder Ntsiki Biyela van Aslina en Julia Joubert van Joubert Tradauw. Sommelier Bram Moens zal u door de wijnen leiden en de perfecte combinaties met de gerechten toelichten. Geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring met gastronomische 5-gangenmenu, waarbij elke gang vergezeld wordt door twee zorgvuldig geselecteerde wijnen.  

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Vacature Chef de Partie / Patissier (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer