Eindeloos Genieten

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 102,00 - met aangepaste wijnen € 144,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Gerookte Paling

prei - algen - karnemelk
miriekswortel
_____ _____

Sint Jakobsvrucht

varkenspoot - sjalot - truffel
_____ _____

Tagliatelli van knolselder

parmezaan - Griekse basilicum
graanmosterd
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Lamsfilet

artisjok - sponszwam
sperzieboontjes & tomaat
_____ _____

Bosbessen
dulce chocolade - koffie
miso & bruine boter 
 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel bij onze afhaalservice! 

Lees meer

Wat brengt 2021?

Tijdens de wintermaanden maken wij Restaurant Centpourcent in Sint Katelijne Waver helemaal klaar voor een nieuw verhaal: Een verhaal waar genieten, met de mensen die jij graag ziet, centraal staat. Een verhaal waar de pracht van het bord zich harmonisch samenvoegt met het interieur.

Lees meer

Take Away Valentijn 2021

Speciaal voor Valentijn een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu Romantisch genieten met z'n tweeën.

Lees meer