Genieten+

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 98,00 - met aangepaste wijnen € 140,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Tartaar van langoustine

aardappel - schorseneer - zure room
dille - haringkaviaar
_____ _____

Sint Jakobsvrucht

cannelloni van bospaddestoelen
geitenkaas - aardpeer
_____ _____

Knolselder & Ganzenlever

open ravioli van knolselder
ganzenlever - truffel
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Haas 

gesmolten groene kool
witloof - spruiten
_____ _____

Koffie & Dulce de leche

praliné - pinda

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Traiteur deLUXE Eindejaar 2018

Restaurant Centpourcent organiseert tijdens de feestdagen een Traiteur deLUXE-afhaaldienst, zodat U ook in huiselijke sfeer van onze gastronomische eindejaarsgerechten kan genieten. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment en plaats uw bestelling vóór 20 december (Kerst) of 27 december 2018 (Oudejaar).

Lees meer