Genieten+

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 98,00 - met aangepaste wijnen € 140,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Zeeuwse mosselen

olie van groene selder - lavas
bottarga & butternut
_____ _____

Kalfszwezerik

bloemkool & haringkaviaar
chili-basilicum-koriander salsa
_____ _____

Roggevleugel

gebakken in hazelnootboter
aardappel & kappertjes
truffelvinaigrette
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm en looksaus
_____ _____

Jonge Duif

brioche brood met olie van dragon
courgette - opgelegde citroen
_____ _____

Kastanje & Caramel

chocolade - shiitake

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.