Genieten+

Op zaterdagavond kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 6-gangenmenu (voor € 98,00 - met aangepaste wijnen € 140,00). Aan het actuele 5-gangenmenu wordt dan dé klassieker op de menukaart van Centpourcent toegevoegd. Gegrild met tijm en lookcrème zijn de kingkrabpoten de absolute specialiteit van Chef Axel Colonna-Cesari.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Deze maand geniet U op zaterdagavond met dit menu (inclusief kingkrabpoten):
 

Aperitiefhapjes
_____ _____

Gerookte paling

brandade van nieuwe aardappel
waterkers - jeneverbes & ganzenlever
_____ _____

Langoustine

kefir - yoghurt - pinda & munt
Ras-el-Hanout - gekonfijte citroen
_____ _____

Wilde Zeebrasem uit Corsica

geroosterde artisjok - walnootpesto
_____ _____

Kingkrabpoten

gegrild met tijm - looksaus
_____ _____

Zomerree

steranijs - girolle
pittige chutney van kersen
_____ _____

Cheesecake & Framboos

pistache

 

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
van kaasmeester Michel Van Tricht:
bij vervanging van het dessert met een supplement van 5 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 12 €
 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, met uitzondering van de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.