Genieten

Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 106,00 - met aangepaste wijnen € 154,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

We prikkelen uw zintuigen met: 

Aperitiefhapje
_____ _____

Kreeft

tomaten variëteiten
koffie emulsie – saffraan
_____ _____

Griet

artisjok – rabarber – anijs
_____ _____

Langoustine

Franse groene asperge BBQ
erwt – yuzu – XO saus
_____ _____

Duif uit Anjou

gefermenteerde rode biet – venkel
aardappelkrokant
_____ _____
  
Jasmijn & limoen

avocado – kokosnoot


U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Dinner in The Sky - Zondag 1 juni

Van 22 mei tot 22 juni 2025 vindt Dinner in the Sky plaats op het historische slagveld van Waterloo. Op 1 juni neemt Axel Colonna-Cesari plaats achter het fornuis op 50 meter hoogte. Mis deze kans niet!

Lees meer

Mechelen Culinair

Mechelen Culinair is een gratis toegankelijk foodfestival dat plaatsvindt op 7 - 8  & 9 juni 2025 op de binnenkoer van het stadhuis aan de Grote Markt in Mechelen.

Lees meer

Yeat toont u onze last minutes

Liever spontaan op restaurant? Is het praktisch moeilijk om een restaurantbezoek op voorhand in te plannen?

Lees meer