Genieten
Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 106,00 - met aangepaste wijnen € 154,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
We prikkelen uw zintuigen met:
Aperitiefhapje
_____ _____
Makreel & bouchot mossel
dragon – radijs – pimpernel
lauwe escabèche
***
Zeewolf
ponzu citruslak – daikon
umami bouillon
***
Langoustine
maiscrème – witte miso
yuzu-ijs met bottarga – wilde rijst
XO-saus van geroosterde langoustine
***
Duif “Stijl Wellington”
farce spinazie & Parijse paddenstoelen
intens gerookte jus
***
Kers
magnolia – geitenmelk – Szechuanpeper
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.