Genieten
Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 112,00 - met aangepaste wijnen € 164,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
We prikkelen uw zintuigen met:
Madai & Gillardeau oester
ponzu – amandelkoji crème
shiso – komkommer – nori krokant
***
Sint-Jakobsvrucht
aardpeer – miso – mandarijn&yuzu gel
***
Langoustine XO
gegrild met kombuboter
dashi - kruidenijs
***
Jonge Duif
gelakt met hibiscus & zwarte knoflook
wortel – jonge paksoi – oesterzwam
bouillon kokos & citroengras
***
Mango & lychee
galanga - pandan - jasmijn
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.



