Genieten

Elke maand kunnen onze gasten genieten van een gastronomisch 5-gangenmenu (voor € 106,00 - met aangepaste wijnen € 154,00), waarbij Chef Axel Colonna-Cesari zich voor zijn eigentijdse gerechten laat inspireren door seizoeneigen verse streekprodukten.
In plaats van aangepaste wijnen* kan U ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

We prikkelen uw zintuigen met: 

Aperitiefhapje
_____ _____

Makreel & bouchot mossel

dragon – radijs – pimpernel
lauwe escabèche

***
Zeewolf

ponzu citruslak – daikon
umami bouillon

***
Langoustine

maiscrème – witte miso
yuzu-ijs met bottarga – wilde rijst
XO-saus van geroosterde langoustine

***
Duif  “Stijl Wellington”

farce spinazie & Parijse paddenstoelen
intens gerookte jus

***
Kers

magnolia – geitenmelk – Szechuanpeper


U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer